vruće ljeto

Tisuće gostiju uz hitove Knowsa dočekalo svitanje zore u Papayi

papaja (1)
Foto: Papaya
1/7
22.06.2013.
u 13:16

U čarima ljetne zabave uživali su i mlade glazbenice Ela Dvornik i Petra Kovačević, košarkaš Tomislav Zubčić, vaterpolisti Mladosti i brojni drugi.

Tisuće rasplesanih gostiju uz hitove Otto Knowsa dočekalo je svitanje zore u popularnom klubu Papayi. U čarima ljetne zabave uživali su i mlade glazbenice Ela Dvornik i Petra Kovačević, košarkaš Tomislav Zubčić, vaterpolisti Mladosti i brojni drugi. Novalju su ovih dana preplavile tisuće turista u potrazi za vrhunskom zabavom. U sklopu Electrobeach World Tour švedski DJ Otto Knows oduševio je energičnim nastupom koji će mnogima ostati u pamćenju. Njegov veliki hit Million Voices dočekan je s posebnim oduševljenjem kod publike koja je u Papayi dočekala svitanje ljetne zore, priopćili su iz kluba.

– Godinama slušam o ovoj prekrasnoj destinaciji za mlade. Klub je zaista poseban i dugo ćemo pamtiti ovaj party. Blagoslovljeni ste prekrasnom zemljom i energijom ovih divnih ljudi koji su s oduševljenjem plesali na sve hitove, a naročito su dobro prihvatili nove pjesme što me posebno veseli! - izjavio je Otto Knows. Ljetnu sezonu plesanja otvorili su i mlade glazbenice Ela Dvornik i Petra Kovačević, košarkaš Tomislav Zubčić, vaterpolisti Mladosti Ante Vukičević i Marko Pavičić. Skladatelj Branimir Mihaljević u Papayi je uživao u društvu supruge Sandre, glazbene zvijezde iz 90\'tih tada poznate pod imenom Mony.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije