Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gorak okus...

Tisuće ljudi iz cijelog svijeta zasuli profil Švicarca: 'Hrvatska je pokradena isto kao i...'

Švicarska pobjednik Eurosonga
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/13
12.05.2024.
u 11:14

Istina jest da je među kritičarima puno onih koji dolaze iz Hrvatske, no ni gledatelji iz drugih zemalja nisu ostali imuni na sinoćnju finalnu večer Eurovizije

Više tisuća komentara zasule su od sinoć profile švicarskog predstavnika Nema, pobjednika ovogodišnje Eurovizije na njegovim društvenim mrežama - točnije Instagramu. Uz tek pokoju čestitku na pobjedi, njegov je Instagram sada zatrpan riječima nezadovoljstva. Autori komentara, a ima ih sa svih strana svijeta, uglavnom pišu kako je Hrvatska, to jest Baby Lasagna, "pokradena", kako je žiri oteo našem predstavniku zasluženu pobjedu te kako je sve jasno kada se pogledaju glasovi publike.

- Ista stvar kao s Kärijäom prošle godine - napisao je jedan od komentatora, dok je drugi dodao kako se treba tražiti "pravda za Baby Lasagnu", ali i za nizozemskog predstavnika Joosta koji je izbačen s natjecanja te nije sudjelovao u finalnoj večeri. Uz našeg predstavnika, ekipa na društvenim mrežama traži pravdu i za Italiju i Grčku, koje su, smatraju, bile bolje od Nema i njegova "Codea".

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

Švicarska pobjednik Eurosonga
1/15

 

- Hrvatska je trebala pobijediti. I tebi je to jasno - glasio je drugi komentar na Instagramu Nema. Naravno, među kritičarima je mnogo onih iz Hrvatske, no i gledatelji iz drugih zemalja imali su što za reći. Jedan komentar koji se istaknuo jest da nakon ovogodišnje Eurovizije službeni eurovizijski slogan "United By Music", odnosno "Ujedinjeni u glazbi" treba promijeniti slogan u "Podijeljeni u glazbi"...

 

VIDEO Baby Lasagna: Drago mi je što smo dobro prošli kod publike, oni su ti koji dolaze na koncerte

Komentara 23

PR
prajdali100
12:21 12.05.2024.

Krađa ! Onaj smiješni lik je dobio toliko 12- ca od žirija da sam pomislio da mu je pjesma remek- djelo.Kad ono publika mu dala 5- ti mjesto.Sve je jasno,sramota.

DU
Deleted user
11:59 12.05.2024.

Naravno da je namjestaljka, kao i svaka druga eurovizija, no ono sto je nepodnosljivo je da to niti malo ne skrivaju. Smiju nam se u oci i varaju, a mi kao ovce i dalje takvom sustavu dajemo svoje glasove.

Avatar Hadezeovac iz Šumadije
Hadezeovac iz Šumadije
12:19 12.05.2024.

Kako može biti profil "Švicarca", kad je on nebinarna osoba? Ovo je ponižavajuće i diskriminirajuće. Oni su Švicarci. Zapravo nisu ni to, oni su "švicarstvo".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije