Suđenje

Tjelesni čuvar: Murray je iščupao infuziju iz Michaelove noge

Michael Jackson
Foto: Pixsell
1/3
30.09.2011.
u 17:18

Alvarez tvrdi da ga je Murray molio da mu pomogne raščistiti sobu u kojoj je Michael umro prije dolaska bolničara.

Iz vrećice infuzije, koju je Michael primao u nogu, visila je plastična duga cijev. Vidio sam Murraya kad je iščupao infuziju iz Michaelove noge i ostavio je da visi, rekao je na sudu tjelesni čuvar pokojnog kralja popa Alberto Alvarez. Infuzija koju je Jacko primao zapravo je bio propofol, jak sedativ koji ga je najvjerojatnije ubio. Doktor Conrad Murray glavni je sumnjivac u slučaju nerazjašnjene smrti Michaela Jacksona.

Alvarez tvrdi da ga je Murray molio da mu pomogne raščistiti sobu u kojoj je Michael umro prije dolaska bolničara. Rekao mu je da skloni brojne bočice propofola koje su bile na ormariću pokraj pjevačeva kreveta. Morao je maknuti i vrećicu s infuzijom koju je Murray dao Jacku.

– Mislio sam da spremam sve te stvari kako bi Michael u bolnici imao sve što mu je potrebno, zato sam slijedio liječnikove upute. Sve smo to radili prije nego sam nazvao hitnu pomoć – rekao je Alvarez na sudu.

Svjedočila je i Kai Chase, Michaelova kuharica. Kaže da joj je doktor Murray naredio da dovede Jacksonova sina Princea u sobu u kojoj mu je otac ležao mrtav. Hitnu pomoć, kaže, nije ni spomenuo.

– Spustio se iz Michaelove sobe u kuhinju i rekao mi da zovem Princea i tjelesne čuvare – rekla je Kai te dodala da je s djecom pokojnog pjevača molila u predvorju dok su njega stavljali u vozilo hitne pomoći, a nakon toga morala je napustiti vilu pokojnog pjevača u Los Angelesu jer su joj to naredili tjelesni čuvari.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije