BRANIO JU JE

Tko je djevojka Liama Paynea? Optuživali su je da je s njim samo zbog novca i slave

Foto: profimedia
1/6
17.10.2024.
u 10:50

- Moram reći da mi možete reći bilo što i to me neće uvrijediti. Nikada nisam osjećao ovakvu ljubav kakvu osjećam prema Katelyn. Mi jedno drugo činimo boljim ljudima. Ako je sa mnom samo zbog novca, dao bih joj sve što imam. Ali nije (molim vas, sjetite se da sam i vraški seksi), znam da sam zabavna i draga osoba. I boli me briga, reći ću svima da sam po prvi put u životu istinski sretan što sam ovo što jesam i to je neprocjenjivo - poručio je pokojni Liam tada o svojoj djevojci Kate Cassidy.

Djevojka Liama ​​Paynea, bivšeg člana One Directiona koji je pronađen mrtav u dvorištu hotela u Buenos Airesu u 32. godini, Kate Cassidy, ostavila je pjevača u Argentini dva dana prije njegove smrti i vratila se u SAD. Ovaj 31-godišnji pjevač preminuo je nakon pada iz svoje hotelske sobe, a 25-godišnja Kate u ponedjeljak je podijelila video na TikToku u kojem je otkrila da se vraća kući na Floridu nakon što je provela dva tjedna s Liamom u Argentini. 

Navodno je prvo ondje planirala ostati samo pet dana, no bila je "tako spremna otići", kazala je Kate. - Osjećala sam se kao da moram ići kući - kazala je u videu u kojem je snimila svoj let natrag za Sjedinjene Američke Države. Njih su dvoje odletjeli u Buenos Aires na koncert njegovog bivšeg kolege iz benda, Nialla Horana, a onda se Liam još zadržao u toj zemlji. Njegova posljednja objava na društvenoj mreži Snapchat prikazuje ga dok sretno pozira sa svojom partnericom koja je u bikiniju dok su se gledali u ogledalo.

- Predivan dan u Argentini. Sretan sam što sam dobio malo vremena za odmor - poručio je tada na društvenim mrežama, a onda se dogodila tragedija koja je potresla beš cijeli svijet. TMZ je ranije izvijestio da, unatoč tome što su zajedno otputovali u Južnu Ameriku, Kate se vratila kući 14. listopada, a pjevač se navodno sam prijavio u Casa Sur hotel. Glasnogovornik gradske službe hitne pomoći Alberto Crescenti rekao je da je Payne pao s oko 40 metara visine i zadobio teške ozljede koje su rezultirale smrću. Na mjesto događaja odmah su stigla vozila hitne pomoći te je podignut crveni šator. Istraga pjevačeve smrti još je u tijeku.

FOTO Policija istražuje okolnosti smrti Liama Paynea, a medicinsko osoblje otkriva kakve je ozljede zadobio

1/11

- Alarmirali su nas u 17:04 sati i rečeno nam je da osoba leži na unutarnjoj terasi Case Sur. U 17.11 sati stigla je hitna pomoć i konstatirana je smrt muškarca. Poslije smo saznali da je riječ o poznatom pjevaču. Nažalost, ozljede koje je zadobio prilikom pada bile su kobne, nije bilo mogućnosti da ga oživimo - kazao je glasnogovornik, prenosi britanski Daily Mail. 

Foto: Instagram screenshot

A tko je zapravo Kate Cassidy?

Kate i Liam prvi su put počeli izlaziti u listopadu 2022., a kasnije te godine debitirali su i na crvenom tepihu kada su se zajedno pojavili na dodjeli Fashion Awardsa. U svibnju 2023. počele su kružiti glasine da su prekinuli, no oni su to opovrgnuli kada su se pojavili zajedno u Londonu. Kate je također bila uz Liama kada je kasnije te godine hitno prevezen u bolnicu s "ozbiljnom infekcijom bubrega."

Kate je influencerica iz Londona koja je diplomirala na Sveučilištu Coastal Carolina u proljeće 2021. Na Instagramu je prati više od 260 tisuća ljudi, a ona često putuje svijetom i objavljuje svoje avanture sa zanimljivih destinacija, kao što su Dubai, Otočje Turks i Caicos, Rimt, Pariz i druge. Vrlo brzo nakon što je njihova veza postala javna, obožavatelji popularnog pjevača počeli su je optuživati na društvenim mrežama da je s Liamom samo zbog njegova novca i slave. Pjevač je tada stao u njezinu obranu, objavio fotografije ružnih optužbi i javno ih podijelio na Instagramu.

FOTO Severina prošetala gradom u kombinaciji koja košta čak sedam tisuća eura

1/22

VEZANI ČLANCI:

- Moram reći da mi možete reći bilo što i to me neće uvrijediti. Nikada nisam osjećao ovakvu ljubav kakvu osjećam prema Katelyn. Mi jedno drugo činimo boljim ljudima. Ako je sa mnom samo zbog novca, dao bih joj sve što imam. Ali nije (molim vas, sjetite se da sam i vraški seksi), znam da sam zabavna i draga osoba. I boli me briga, reći ću svima da sam po prvi put u životu istinski sretan što sam ovo što jesam i to je neprocjenjivo - poručio je Liam tada. 

Podsjetimo, Payne je kao pjevač debitirao 2008. kada je bio na audiciji za britanski televizijski show "The X Factor". Nakon što je eliminiran na natjecanju, ponovno je otišao na audiciju 2010. kada je stavljen u grupu s još četiri mladića kako bi osnovali One Direction, koji je postao jedan od najprodavanijih boy bendova svih vremena. Uz njega grupu su činili Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson i Zayn Malik. Payne je bio poznat kao jedan od glavnih tekstopisaca u One Directionu, zaslužan kao koautor više od polovice pjesama na trećem i četvrtom albumu benda. Grupa se raspala 2016. godine, a Payne je nastavio samostalnu karijeru.

VIDEO Umro Liam Payne (31), bivši član One Directiona

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije