Veliki favorit

Tko je predivna Izraelka koja je oduševila Europu? Dive joj se suparnice, a zvijezda je i na Instagramu

Liverpool: Izvlačenjem iz ždrijeba odlučeno kada će tko nastupati u finalu
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/9
10.05.2023.
u 10:38

Noa Kirel je pjevačica, voditeljica i sutkinja u talent showu ''Israel's Got Talent''. Njezin nastup na Euroviziji izazvao je golemu pozornost, a mnogi je smatraju i najljepšom ovogodišnjom natjecateljicom

Uz Let 3 u prvom polufinalu ovogodišnje Eurovizije za prolazak u finale borila se i predstavnica Izraela, 22-godišnja Noa Kirel. I Noa je, baš kao i naši predstavnici, izborila finale, a svojim je nastupom i energičnom izvedbom pjesme ''Unicorn'' zapalila publiku, ali i društvene mreže. Glumica, pjevačica, voditeljica i sutkinja u talent showu ''Israel's Got Talent'' izazvala je golemu pozornost, a mnogi je smatraju i najljepšom ovogodišnjom natjecateljicom na Euroviziji. 

Dive joj se i suparnice, a britanska predstavnica Mae Muller rekla je da je Noina velika obožavateljica.

– Nismo se još vidjele niti otišle na večeru, nisam imala vremena, no sigurna sam da hoćemo – otkrila je Noa novinarima na prvom službenom predstavljanju u Liverpoolu.

07.05.2023. Liverpool - Ceremonija otvaranja Eurovizije. Izrael -Noa Kirel Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić /PIXSELL

Inače, Kirel svoj je prvi debitantski singl ''Medabrim'' izdala sa samo 14 godina, a ugovor s Atlantic Recordsom potpisala je kada je imala 18. Iako je tek na početku karijere, do sada je dobila i brojne nagrade, uključujući i Best Israeli Act na dodjeli nagrada MTV Europe Music. Iznimno je popularna i na društvenim mrežama, a samo na Instagramu ima gotovo 1.5 milijuna pratitelja. Na YouTubeu njezini hitovi imaju više od 550 milijuna pregleda. 

Čini se da Noi baš sve ide od ruke pa su joj tako naklonjene i kladionice koje ju smatraju jednim od favorita ovogodišnjeg natjecanja, a prema trenutačnim podacima nalazi se na visokom šestom mjestu. 

VIDEO Let 3 poručio: Ej, ruljo, u finalu smo

Komentara 4

Avatar MalenaB.
MalenaB.
11:53 10.05.2023.

Meni najbolja izvedba ,a ona vrh

BA
baartol
15:39 11.05.2023.

Azerbejđan je favorit

DU
Deleted user
20:15 12.05.2023.

Šteta kaj su tam svi gejevi pa nema šanse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije