Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivi odnosi

Dino Rađa emotivno je opisivao bivšu suprugu: 'Nije joj bilo lako...'

Foto: facebook
1/30
01.04.2024.
u 11:59

Splićanin Dino Rađa iza sebe ima propali brak s kolegicom, bivšom košarkašicom Željanom, a s kojom ima i sina Duju. Nakon njihova razvoda godinama se spekuliralo kako su ona i Viktorija, sadašnja njegova supruga, na ratnoj nozi, no ipak su to demantirale deset godina kasnije. Dino je čak svojedobno i emotivno napisao poduži tekst o bivšoj supruzi i njezinoj podršci te kako se doista prisjeća njihova odnosa.

Bivši splitski košarkaš Dino Rađa u braku je sa suprugom Viktorijom od 2001. godine, a zajedno imaju dva dina. No ono što je mnogima manje poznato jest to da Dino iza sebe ima propali brak s bivšom košarkašicom Željanom, s kojom ima sina Duju. Nekadašnja NBA zvijezda o bivšoj supruzi ima samo riječi hvale, a jednom prilikom joj je napisao i posvetu na društvenim mrežama. Istaknuo je da je Solinjanka izuzetno utjecala na njegov uspjeh i da se puno žrtvovala kako bi Dino uspio.

"Željana. Tko ne zna, to mi je bivša žena. U cijeloj ovoj priči ima i ona svoju ulogu. Od juniorskih dana se znamo. U ono doba postojala je i ženska ekipa Jugoplastike. Trenirali su u istoj dvorani, a kako nismo imali vremena izlaziti, dosta nas međusobno smo se simpatizirali i vezivali. Tako smo ona i ja rano krenuli skupa. Ja 18-19, a ona 19-20 godina. Vjenčali smo se '90. prije moga odlaska u Rim. Vatrogasni dom u Kaštila – 70 ljudi, između ostalih, pjevao nam je i Oliver. Kao prijatelj, a ne kao bend zadužen za muziku. Poslije Rima bila je sa mnom u Bostonu sve četiri godine. Ja sam u to doba bio skroz posvećen košarci. Nije se izlazilo nigdje. Trening, spavanje, hrana i tako u krug. Moralo se jesti u određeno vrijeme da se može spavati što više i odmarati. 

Uloga žene u životu sportaša previše se gleda kroz cipele i torbe, a nitko ne zna koliki uteg one nose. Nije joj bilo lako većinu vremena biti sama, pogotovo ljeti, jer su pripreme trajale po 4-5 mjeseci. Željana je dala veliki doprinos mojoj karijeri koja je tad bila na vrhuncu. Naš prekid isključivo je naša stvar. Ostalo je prijateljstvo i međusobno poštovanje, a najvažnije – naš Duje, koji je uvijek bio u prvome planu i njoj i meni. I dandanas smo u dobrim odnosima. Bila je i u Americi na HOF ceremoniji. Inače, obje moje žene rođene su 7. srpnja pa recite da ne znam gađati", napisao je ponosno Dino Rađa na društvenoj mreži. 

 

1/3

 

VEZANI ČLANCI: 

 

1/32

 

Nakon Dinina razvoda od Željane kružile su spekulacije kako ona i Viktorija nisu u dobrim odnosima, a trebalo im je više od deset godina da demantiraju takve glasine, svojevremeno je naveo portal Story.hr. Mediji su također navodili i to da njegov sin Duje iz prvog braka trenira košarku te gaji veliku ljubav prema sportu. Godine 2022. pisalo se i da je pridružio ugovor s klubom Furnir. Pisalo se i da Duje ima sreće čak i u ljubavi te da je u vezi s Laurom koja je studirala na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu.

 

VIDEO: William je odgovorio Harryju na privatnu poruku, ali ton nije bio bratski i pomirljiv

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije