RIJETKO JE VIĐAMO

Tko je samozatajna Giulianova supruga? Upoznali su se na zajedničkom projektu, a zajedno su preko 20 godina

Giuliano i Kristina
Foto: Boris Ščitar
1/15
23.10.2024.
u 08:00

Lijepa Kristina posljednjih godina sve rijeđe se pojavljuje u javnosti, dok se u prošlosti pokušala otisnuti i u estradne vode.

Kad ne pjeva, poznati splitski glazbenik Giuliano Đanić (51) slobodno vrijeme provodi u društvu svoje obitelji, čiji uži dio čine supruga Kristina i njihov sin Marko. Giuliano ne voli otkrivati informacije iz svog privatnog života pa se tako o braku njega i samozatajne Kristine zna vrlo malo, ali ipak dovoljno da im se posveti priča. 

Naime, Guliano i Kristina, koja je inače po zanimanju koreografkinja i plesna pedagoginja, upoznali su se tijekom suradnje na jednom zajedničkom projektu. Par je 2002. godine svoju ljubav odlučio okruniti vjenčanjem, a samo dvije godine kasnije dobili su sina Marka. Lijepa Kristina posljednjih godina sve rijeđe se pojavljuje u javnosti, dok se u prošlosti pokušala otisnuti i u estradne vode.

Naime, 1996. godine nastupila je u videospotu za pjesmu 'Opasan plan' pop-rock sastava 'Neki to vole vruće', u kojem je u izazovnom izdanju snimila upečatljive vruće scene. S vremenom je glazbu zamijenila glumom, pa je 2010. u seriji 'Najbolje godine' utjelovila instruktoricu aerobika. Tim je povodom u jednom intervjuu otkrila da suprug podržava i ponosi se njenom odlukom da se oproba u glumačkim vodama.

VEZANI ČLANCI:

Giuliano je jako ponosan na mene. On me ohrabrivao u tome da se okušam kao glumica i oduševljen je mojim prvim nastupom. A inače, oboje imamo stav da u životu treba sve iskušati i iskoristiti sve svoje talente - ispričala je svojevremeno za Tportal te dodala da je o tom zanimanju razmišljala već neko vrijeme: - Malo prije nego što sam upoznala Giuliana, počela sam razmišljati o glumi jer karijera profesionalne plesačice ne traje dugo. Ali otišla sam iz Zagreba, udala se, došao je Marko. Sada imam dovoljno vremena za sebe, a ova uloga došla mi je kao najljepši dar za našu osmu godišnjicu - zaključila je. 

Dolaskom sina Marka Kristina se više posvetila obitelji, a ona i Guliano su se okušali i u turizmu. Naime, prije nekoliko godina supružnici su otvorili beach bar u Podstrani, no nakon četiri godine rada su odustali od tog pothvata.

GALERIJA: Vruće fotke! Pogledajte kako se Lidija Bačić mijenjala tijekom godina i neka njena najseksi izdanja

Giuliano i Kristina
1/43

Podsjetimo, gostujući u emisiji 'Bravo! live' splitski pjevač je iz svoje duge i bogate karijere izdvojio nekoliko zanimljivosti i otkrio kako je došlo do snimanja spota za pjesmu "Bježi od mene" koju izvodi s kolegicom Vesnom Pisarović.

- To je znakovito, to smo snimali u Remetincu u nedjelju, jer je redatelj spota bio u zatvoru i onda smo morali snimati u zatvoru. Ja sam se u subotu ženio. Bio sam umoran, ja sam završio svoj pir u 6 ujutro, u 7 sam bio u avionu da bi došao snimati - jer morali smo baš taj dan. Oženio sam se i odmah sam u zatvoru završio... - kazao je Giuliano.

VIDEO: Obožavatelji u šoku zbog tragične smrti Liama Paynea, ispred hotela su zapalili svijeće i pjevali

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije