Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika obitelj

Tko su članovi obitelji Rimac? Matin otac je nedavno nepravomoćno osuđen, a majka mu je poduzetnica

Foto: Facebook
1/9
28.06.2024.
u 13:30

Mate Rimac ovih je dana top tema medija, a mi smo se odlučili prisjetit tko su članovi njegove obitelji.

Mate Rimac ovih dana definitivno je top tema domaćih medija. Kako u poslovnom, tako i u privatnom životu. Doduše, kako se čini, a i kako mediji izvještavaju, na poslovnom mu cvate, dok u privatnom i nije sve najbajnije. Kako smo ovih dana prenijeli vijest, Mate Rimac navodno se rastao od Katarine Lovrić, a izvori bliski paru iznijeli su dio njihove intime. 

– Razlog razvoda nije treća osoba. Jednostavno neslaganje karaktera i različiti pogledi na život. Katarina dolazi iz skromne radničke obitelji i nije navikla na Matin životni ritam, u kojem obitelj odlučuje o svemu. Između Katarine i Mate Rimca nije bilo svađe. Rastali su se u miru prije nekoliko mjeseci. Ona se iselila iz zajedničkog doma i kupila stan na Trešnjevci – kazao je izvor za Slobodnu

Mate i Katarina  u braku su bili tri godine, a s obzirom na to da su njih dvoje top tema medija, odlučili smo se prisjetiti tko su članovi obitelji Rimac. Prije nego što je razvod njegova sina preuzeo svu medijsku pozornost, početkom tjedna pisalo se i o ocu Mate Rimca, Ivanu Rimcu koji je osuđen na tri godine bezuvjetnog zatvora zbog zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju. 
Rimcu senioru sudilo se po optužnici iz srpnja 2013. godine, a nepravomoćna presuda donesena je 24. listopada 2023. godine te je otpremljena strankama 21. prosinca prošle godine. Osuđen je za izvlačenje novca iz tvrtke Slavonije DI iz Slavonskog Broda, koja se bavi preradom drva.

 

FOTO Prije braka Mate Rimac i Katarina Lovrić bili su prijatelji 17 godina, a na svadbi su služili vegetarijanska jela

1/31

 

Ako se prisjetimo, na vjenčanju Katarine i Mate Rimca, u Livnu prije tri godine, bilo je pozvano mnoštvo uzvanika, a svi pogledi bili su upereni baš u mamu poznatog inovatora koja je tog dana oduševila uzvanike svojim mladolikim izgledom. Kako je otkrila dizajnerica Vesna Sposa na svom Instagram profilu, Zdenka Rimac zablistala je u njezinoj kreaciji, šivanoj po mjeri. Riječ je o zlatnoj haljini na preklop s visokim prorezom u donjem dijelu, zbog čega su se noge posebno istaknule. Uz tu haljinu Zdenka Rimac odabrala je zlatne cipele i u istoj boji pismo torbicu, dok je dugu kosu raspustila u valove. "Koliko je njoj godina, 30?" jedan je od komentara na društvenim mrežama.

 

VEZANI ČLANCI:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Sposa (@vesnasposa)

 

Pored nekoliko fotografija s vjenčanja koje je i sama objavila, Zdenka je sinu i sad već bivšoj snahi poručila: "Neka vam ovo putovanje bude najljepša životna priča." Iako su mladenci zamolili uzvanike da ne dijele snimke sa svadbe na društvenim mrežama, do medija su ipak stigle snimke i fotografije bajkovitog vjenčanja za koje mnogi tvrde da je bilo vjenčanje godine.

Inače, Zdenka Rimac je poduzetnica koja je bila osnivačica i direktorica brojnih tvrtki. Prema sudskom registru, Zdenka je direktorica građevinske tvrtke Lucina, a prethodno je bila direktorica u nizu tvrtki oca ili sina Rimac poput: Rimc, Insido, Akis, Pandion, Kreusa te konačno i u Rimac automobili d.o.o. Zdenka slobodno vrijeme provodi na luksuznom obiteljskom posjedu pokraj Samobora ili pak u rodnom joj Livnu. Često na društvenim mrežama objavljuje fotografije svoje djece. Naime, Mate ima i sestru Ivanu te brata Antonija.

 

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Komentara 21

Avatar MK3
MK3
21:03 28.06.2024.

Tko su autori ovoga teksta, a stide se napisati svoje ime?

KR
Krolo
17:45 28.06.2024.

Pa zar i prije braka nije znala za koga se udala?? Ili djeca ili stari kriminalac glava obitelji.

VJ
Veli Jože
17:38 28.06.2024.

Ako me oči ne varaju mama od malog Rimca izgleda bolje od snahe. Kako i ne bi bila poduzetna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije