uspješna suradnja

Tolja okupio savršeni sastav, a Cetinski balonima od sapunice ispunio trg

veliki i mali
Foto: Promo
1/6
03.10.2014.
u 09:36

Poznati glazbenici sudjelovali su u snimanju kalendara "Veliki i mali" kojim se prikuplja novac za djecu s Downovim sindromom

Marko Tolja i Tony Cetinski neke su od zvijezda koje su se ove godine priključile snimanju snimanja kalendara Velike i male zvijezde, kojim se prikupljaju sredstva za izgradnju Centra za djecu sa sindromom Down.

Ovaj dvojac koji već godinama pomaže Udruzi Down Međimurske županije sudjelovao je u sedmom danu snimanja.

Marko Tolja okupio je svoj mali sastav u skrivenom dvorištu čakovečke gradske jezgre – Lena i Brunela na gitarama te Sara na bubnjevima, dok ih je poznati glazbenik vodio na saksofonu.

Tony Cetinski je u društvu malog Matea balonima od sapunice ispunio središnji gradski trg.

– To su djeca s kojom se družimo već godinama – u Zagrebu, Čakovcu. U Varaždinu su nam došli na koncert. Sjećam se druženja nakon koncerta. Tko poznaje senzibilitet, tko poznaje karakter te djece – tu je puno ljubavi, zafrkancije, smijeha i blaženo se čovjek osjeća s njima – kaže Cetinski.

Inicijatorica projekta Tamara Peras ističe da se nastavlja uspješan projekt koji je pokrenut prije dvije godine i na kojem su se odazvali mnogi ljudi dobra srca. Kalendar je prodan u više od 8 tisuća primjeraka i prikupljeno je 200 tisuća kuna. Akcija je pokrenuta nakon apela roditelja zbog tromosti institucija, kako bi svako dijete s Downovim sindromom imalo potrebnu njegu i rehabilitaciju.

>>Dinamovci se u Čakovcu družili s malenim Lukom

>>Ćiro, Stanković i Žera pozirali s pravim zvijezdama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije