Možete li zamisliti?

Poznati glumac smršavio više od 40 kilograma!

tom arnold
Foto: Screenshot
1/3
15.01.2014.
u 20:57

Tom Arnold postao je nedavno otac, i to u 54. godini života. To mu je, kaže, potpuno promijenilo život. Njegov sinčić Jax očito je zaista snažno utjecao na svog poznatog oca budući da je smršavio više od 40 kilograma u devet mjeseci...

Tom Arnold postao je nedavno otac, i to u 54. godini života. To mu je, kaže, u potpunosti promijenilo život. Njegov sinčić Jax očito je zaista snažno utjecao na svog poznatog oca budući da je smršavio više od 40 kilograma u devet mjeseci, piše Today.com.

Arnold je otkrio da je napravio velike promjene kako bi što duže bio uz svog sina. Arnold je visok 188 cm, a u jednom trenutku imao je 136 kilograma.

- Prestao sam jesti kao kreten, prestao sam biti sebičan, počeo sam paziti što jedem i kilaža se smanjila.  Ovo nije dijeta. Morao sam promijeniti životni stil jer želim biti otac zauvijek, ispričao je Arnold zahvalivši se supruzi Ashley Groussman. Kako je rekao, divi joj se što se udala za njega. Osim vježbe, odmah nakon što se odlučio na dijetu, Tom je prestao jesti kruh te je smanjio unos šećera.
 

>>Tom Arnold: Schwarzenegger ima harem žena i velik libido

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije