Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oda ličnosti

Tom Hanks snima film o Brianu Epsteinu – menadžeru Beatlesa

tom hanks
pixsell
20.11.2012.
u 16:43

Glumac će biti producent biografskog filma o turbulentnom životu čovjeka koji je proslavio Beatlese. Briana će glumiti Benedict Cumberbatch.

Točno 45 godina nakon smrti Briana Epsteina, menadžera Beatlesa čija se smrt vodi kao posljedica predoziranja drogom, Tom Hanks koji je u posljednje vrijeme više producent i redatelj nego glumac, o njemu snima film.

U Hanksovu filmu Epsteina će glumiti Benedict Cumberbatch.

Istodobno, za publiku svojeg novog filma Hanks će se boriti s filmom "The Fifth Beatle", koji se također planira snimiti i koji, naravno, obrađuje istu tematiku – život Briana Epsteina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije