hrt-ova voditeljica

Tončica Čeljuska osvrnula se na dušebrižnike: 'Uvijek slušajte sebe, instinkt je Božji dar'

Foto: Privatni album
1/6
12.02.2022.
u 21:00

- Brinuti o tome što će drugi misliti, što će reći o tome što radimo, koga volimo, čemu težimo- znači odreći se vlastite autentičnosti - smatra voditeljica Tončica Čeljuska.

Inspirativni citati dio su sadržaja koji voditeljica i urednica HRT-ove emisije "U svom filmu" Tončica Čeljuska često objavljuje na svom Instagramu. Jedan takav citat kojim poručuje kako je uvijek važno slušati sebe i svoje instinkte je objavila na Instagramu ovaj tjedan.

- Brinuti o tome što će drugi misliti, što će reći o tome što radimo, koga volimo, čemu težimo- znači odreći se vlastite autentičnosti ! Drugi imaju svoje viđenje, ali to je njihova stvar. Svi, baš svi imaju pravo na izbor, pa i pravo na grešku. To je možda i najvažnije ljudsko pravo. Divan dan vam želim, uz želju da donosite svoje odluke iz vlastite dubine, a ne zbog "dušobrižnika" koji znaju što je najbolje i "prikladno" za vas! Uvijek slušajte sebe, instinkt je Božji dar - poručuje Čeljuska. Novinarka HRT-a prije osam godina je završila edukacijski program 'Postani life coach' i uvijek je ulagala u svoje znanje, kada je krenula na ovaj program otkrila je i zbog čega se odlučila na ovaj korak.

 


- Na taj sam tečaj krenula jer sam veliki pobornik osobnog razvoja i psihologije. Takve stvari me oduvijek životno zanimaju. Sjajni life coach Tomislav Tomić ujedno je i vrhunski edukator. Dao mi je puno znanja i ove godine nastavljam s tečajem. Najvažnije što sam osvijestila jest to da je sve u životu stvari vlastitih svjesnih i podsvjesnih izbora, i da je čovjek jedini odgovoran za svoju sreću. Ni o kome ne ovisiš, postojiš kao pojedinac koji mora sebi dati sve od sebe - rekla je tada Tončica.

VIDEO Joško Lokas i Marko Cindrić o novoj sezoni Nestalih: Mobiteli su nam se užarili od poziva

 

Ključne riječi

Komentara 3

BE
bezveze
21:27 12.02.2022.

Tončica life koač, nabotokšena nabubrena faca srdačno ugostila dželata Hrvata u BiH .

Avatar Bongozg
Bongozg
22:06 12.02.2022.

U moru toksičnosti, njena emisija je jedna od rijetkih pozitivnih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije