Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
atraktivna voditeljica

Tončica Čeljuska pozirala u kožnoj haljini, a pratiteljima je odgovorila i kada ponovno kreće s emisijom

Foto: Instagram
1/13
31.01.2024.
u 20:30

Ovaj put se pohvalila svojim kožnim izdanjem u trgovini domaćeg brenda Hippy Garden, gdje je probala njihovu crnu haljinu.

Iako emisije "U svom filmu" trenutačno nema na HRT-u, urednica i voditeljica Tončica Čeljuska javlja se na društvenim mrežama i tamo pokazuje kako provodi dane. Ovaj put se pohvalila svojim kožnim izdanjem u trgovini domaćeg brenda Hippy Garden, gdje je probala njihovu crnu haljinu. 

"Možete imati sve što želite u životu ako se odijevate za to", napisala je voditeljica pored fotografije kojom je oduševila pratitelje. 

"Opa", "Prelijepa", "Prelijepa ženo", pisali su joj oni pod fotografijom.

Jednu pratiteljicu zanimalo je i zašto njezine emisije nema više na televiziji, a voditeljica joj je odmah odgovorila na pitanje.

"Zašto nema vaše emisije koja je bila jedna od boljih na TV??? Ja TV ne gledam uopće osim vaše emisije i emisije "Na magistrali" - napisala joj je pratiteljica. "Uskoro ćemo opet krenuti, nastavite nas pratiti", bio je odgovor voditeljice. 

VEZANI ČLANCI

Prije nekoliko dana se požalila pratiteljima na svoj užurban dan u kojemu nije imala vremena ni oprati kosu pa ju je samo skupila u kopču. 

"Ono kad ne stigneš oprati kosu pa se tješiš da je to baš stajliš", napisala je uz objavu voditeljica.

Pratitelji su joj u komentarima pisali kako se i sami često nađu u takvoj situaciji. I dok je većina komentara bila pozitivna te su joj pisali kako "lijepoj ženi sve pristaje", našla se jedna pratiteljica koja joj je otvoreno poručila kako joj ovakva frizura ne stoji.

"Oprostite na iskrenosti, ali ovo Vam nikako ne pristaje. Nadam se da ste i sami to uvidjeli", napisala je.

VIDEO Zvonimir Boban i Leonarda Lončar ponovno su zajedno: 'Jako smo sretni'

Ključne riječi

Komentara 2

DI
dino85
21:58 31.01.2024.

Sve to ide u isti koš s ocvalima, Celzijus, Badrićka, Pokosica Knolovica.. itd, Pjedine su shvatile na vrijeme pa su se povukle i nema repova, ali ove će tancati dok se stvarno nesrozaju na nulu.

Avatar Barbie 💋
Barbie 💋
21:16 31.01.2024.

Diva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije