Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
13. svibnja od 21 sat

'Trenutak sreće' Marije Vidović stiže na CMC TV: 'Volim ljude koji uspjesima i stavom inspiriraju druge'

Marija Vidović
Foto: Arena Hospitality Group
1/11
13.05.2024.
u 16:24

Za Večernji list sopranistica Marija Vidović istaknula je što je posebno u njezinu talk showu "Trenutak sreće" i koje gošće voli pozvati

"Trenutak sreće" stiže na CMC televiziju! Riječ je o večernjem talk showu sopranistice Marije Vidović, koji će se emitirati 13. svibnja od 21 sat. Mariji će se u showu pridružiti brojni zanimljivi gosti. - Večer emocija, smijeha, razgovora, nepoznatih detalja i poznatih gostiju iz javnog života uz nezaobilaznu zabavu - najavljuju s CMC TV-a "Trenutak sreće" Marije Vidović. 

- Moj talk show "Trenutak sreće" zamislila sam tako gdje se okupljaju ljudi koji mogu sa svojim velikim uspjesima i stavom inspirirati gledatelje, one mlađe i starije, baš sve generacije. Važno je lijepe stvari propagirati kroz glazbu, što upravo i radim. Lijepo je vidjeti talentirane ljude koji uz sve svoje obaveze uspiju svirati neki instrument ili pjevati. Čast mi je također u svojoj emisiji ugostiti kolege glazbenike i pjevače, da se možemo zajedno lijepo podružiti i popričati kao na kavi - kazala je za Večernji list Marija Vidović te dodala: 

- Nemam ambiciju postati voditeljica, već je glavni fokus na pjevanju i glazbi. "Trenutak sreće" je svakako ležerno druženje u kojem, nadam se, gledatelji baš uživaju. Trenutno smo završili sa snimanjem prve sezone... - priznala nam je. 

Podsjetimo, Marija Vidović odrasla je uz Dravu i Muru, a glazba joj je u krvi od najranijih dana. – Pjevam i plešem otkad znam za sebe. Prvi nastup pred kamerama imam zabilježen kad su mi bile tri godine. Sestra me pratila na harmonici i pjevala sam dječju pjesmicu. Od samih početaka strastveno sam voljela pjevati i plesati. Roditelji, brat i sestra u tome su uživali i nikad mi nisu rekli da šutim ili prestanem. U klasičnu glazbu uputili su me stručnjaci u jednom žiriju, nakon što sam im otpjevala na audiciji dvije pop-pjesme kad sam imala 13 godina.

 

Marija Vidović
1/13

 

VEZANI ČLANCI:

 

Na tom savjetu i danas sam im iznimno zahvalna. To mi je otvorilo za jedan nov i divan svijet te mi omogućilo da se bavim baš onim što je moje zvanje. Na njemačkom jeziku postoji lijepa riječ za to: Berufung! Na prvi pogled zaljubila sam se u opere i operne arije te posebno u klasični Lied, pjesmu. Klasična glazba neiscrpan je izvor pozitivne energije i zato mi je jako drago i zahvalna sam što ljudima mogu prenositi tako lijepe i posebne emocije pjevajući i interpretirajući djela velikih majstora i kompozitora – kazala nam je svojevremeno sopranistica koja je iz prve upisala prestižnu Glazbenu akademiju u Beču.

 

Marija Vidović
1/7

 

– Studiranje u Beču bilo mi je posebno iskustvo i puno sam naučila. Oduševljavalo me što si kao mladi student imao priliku vidjeti i čuti svakodnevno toliko dobre glazbe uživo u njihove tri operne kuće ili najpoznatijim koncertnim dvoranama. Kad sam na akademiji radila magistarski ispit s predstavom “Šišmiš” Johanna Straussa, živjela sam baš u ulici, nekoliko kuća dalje, gdje je sam skladatelj stanovao kad je komponirao baš tu operetu – dodala je Marija i posebno istaknula činjenicu da joj je mentor bio jedan od najpoznatijih svjetskih tenora Francisco Araiza, od kojeg je puno naučila.

 

 

VIDEO: Tomislav Štengl o lobiranju na Euroviziji: 'Za to se oduzimaju bodovi'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije