Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slave šest godina veze

Trudna Lana Jurčević objavila fotografiju iz bolničkog kreveta, a njezin partner je uz nju

Zagreb: Josipa Lisac održala je koncert na Šalati
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/9
23.08.2023.
u 12:50

Podsjetimo, Lana je nedavno na društvenim mrežama otkrila kako ona i Filip očekuju prinovu i tada je podijelila na društvenim mrežama i video u kojem je pokazala trenutak kad je svom dečku obznanila da će postati roditelji

U dobru i zlu. Punih 6 god iza nas…- napisala je Lana Jurčević na Instagramu uz fotografiju u kojoj je u bolničkom krevetu, a njezin partner Filip Kratofil je pored nje i drži krunicu na njezinom trudničkom trbuhu. Pjevačica je uz ovu fotografiju objavila i nekoliko citata među kojima i ovaj: Nijedan odnos nije samo sunce, ali dvoje ljudi može dijelit kišobran i preživjeti oluju zajedno. 

Podsjetimo, Lana je nedavno na društvenim mrežama otkrila kako ona i Filip očekuju prinovu i tada je podijelila na društvenim mrežama i video u kojem je pokazala trenutak kad je svom dečku obznanila da će postati roditelji. Podijelila je i snimke na kojima se njih dvoje grle, a u opisu je dodala i emotikon dječje bočice. Dodala je i datum 16. ožujka 2023. godine, što je vjerojatno dan kada je videozapis nastao, odnosno kada je doznala da je trudna. Nedugo nakon toga Lana je na Instagramu napisala kako zbog zdravstvenih razloga mora otkazati svoje koncerte. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

 

VEZANI ČLANCI

"Zbog zdravstvenih razloga, nažalost, otkazuju se zakazani koncerti na području Hrvatske, Slovenije i Austrije. Hvala puno organizatorima i publici na razumijevanju. Družimo se drugom prilikom i veselimo se tim danima opet", pisalo je nedavno u obavijesti na društvenim mrežama pjevačice.  O svom ljubavnom životu Lana ne govori često u javnosti, pa je o svojoj vezi s Filipom pričala tek u nekoliko navrata i jednom je ispričala pokoji detalj o njihovom odnosu. 

- On je osoba s kojom dijelim vrlo slične vrijednosti i ciljeve pa smo prihvatili činjenicu da često žrtvujemo naše slobodno vrijeme i možda neke zajedničke trenutke zbog onog što tek dolazi. Ako bih se na nešto kladila, onda je to da on ne voli Lanu koju javnost zna nego onu kakva je u četiri zida - rekla je pjevačica jednom prilikom. 

VIDEO Ana Gruica u crkvi se drugi put vjenčala s psihijatrom Boranom Uglešićem

Komentara 5

Avatar Svračak
Svračak
21:19 23.08.2023.

Ova slika još uz krunicu je degutantna.

PA
Pašić
14:15 23.08.2023.

Pa zašto je ne želi oženiti?

TI
Tinček
13:28 25.08.2023.

Dobro, živi od javnosti pa mora objave radit.. Moglo je to malo čednije ali sve za lajkaše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije