SRPSKO IZDANJE

Tužan kraj kviza: Natjecatelj Potjere (48) umro prije nego je prikazana emisija

kviz Potjera
Foto: RTS/Screenshot
1/3
16.01.2024.
u 16:50

Aleksandar je inače imao čak 11 točnih odgovora za 165.000 dinara (1407 eura), odgovorio je na sva pitanja bez greške.  Ponuđeno mu je bilo i 700.000 dinara (5970 eura), ali je on ipak odlučio da ostane na svoom osvojenom iznosu, kojeg je uspio obraniti

Sinoć je prva ovogodišnja emisija srpske verzije kviza "Potjera" završila je tužno. Naime,  jedan od natjecatelja Aleksandar Ivković, koji je snimao emisiju u lipnju, preminuo je u studenome u 49. godini života. Na ekranu se natjecatelja u studiju pojavila poruka ‘In memoriam. Aleksandar Ivković 1974 - 2023.‘, u znak sjećanja.

Foto: RTS/Screenshot

Na službenoj stranici kviza pojavila se snimka, u kojoj je  Aleksandar Ivković voditelja Jovana Memedovića i lovca Milorada Milinkovića svojim znanjem ostavio bez teksta.

Aleksandar je inače imao čak 11 točnih odgovora za 165.000 dinara (1407 eura), odgovorio je na sva pitanja bez greške.  Ponuđeno mu je bilo i 700.000 dinara (5970 eura), ali je on ipak odlučio da ostane na svoom osvojenom iznosu, kojeg je uspio obraniti.

VEZANI ČLANCI: 

- Vi ste premašili sva očekivanja - rekao je Memedović, dok je lovac dodao: "Ovo zaista odavno nisam vidio, ustvari ne znam jesam li ikada".

Lovac je na žalost 18 sekundi prije kraja dostigao ekipu, pa Aleksandar nije uspio osvojiti novac. 

Inače, Aleksandar je bio iz Ivanjice, a završio je Filozofski fakultet u Beogradu.

- Radim u osnovnoj školi, prije sam radio u srednjoj. U obrazovanju sam oko 20 godina. Volim raditi s djecom, to sam želio od malih nogu. Imam ideju da promijenim posao, ali za sada sam u školi - rekao je Aleksandar u epizodi koja je sinoć emitirana. 

Kako se može vidjeti na njegovom Facebook profilu, Aleksandar je bio ljubitelj putovanja, pa se tako na toj društvenoj mreži mogu vidjeti samo slike prirode iz njegovih pustolovina, i po koja njegova fotografija.

VIDEO: Matija Vuica: 'U tri naše posljednje minute rekla sam mu sve što sam mislila da je važno'

Ključne riječi

Komentara 10

HA
Hary3
17:37 16.01.2024.

Napišem koga u Hrvatskoj briga za srpsko izdanje, i obrišu mi komentar. Nevjerojatno.

KL
Klarica
16:55 16.01.2024.

Zašto je ova vijest bitna u Hrvatskoj? Sućut obitelji.

NE
NervozniPoštar
17:38 16.01.2024.

Kad se ovo dogodilo u Rumunjskoj ništa niste javljali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije