stanje se naglo pogoršalo

Tužna vijest! Glumac (44) preminuo samo dva tjedna nakon dijagnoze zloćudne bolesti

Celebrity Big Brother - Eviction
Foto: ZJJ/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.
1/5
01.02.2021.
u 20:46

Dustinu se stanje u proteklih tjedan dana pogoršalo, a preminuo je u bolnici u kojoj je sve do kraja bila i njegova djevojka.

Glumac Dustin Diamond, poznat po svojoj ulozi u humorističnoj seriji "Saved by the Bell", preminuo je u ponedjeljak ujutro u 45. godini života. Glumcu je ranije ovog mjeseca dijagnosticiran četvrti stadij karcinom pluća, a tužna vijest uslijedila je samo dva tjedna nakon strašne dijagnoze. Dustinu se stanje u proteklih tjedan dana pogoršalo, a preminuo je u bolnici u kojoj je sve do kraja bila i njegova djevojka.

Podsjetimo, 44-godišnji glumac prije nego što je hospitaliziran u siječnu danima se žalio na bol, zbog čega je kasnije hitno primljen u bolnicu na Floridi. No, kako mu je majka umrla od raka dojke, a i šira obitelj ima povijest raka, liječnici su odmah posumnjali na karcinom što se naposljetku ispostavilo i točnim.

***FILE PHOTOS: Dustin Diamond who played Screech in hit U.S. sitcom Saved By The Bell, has died from cancer aged 44 (01 FEB 21)*** Dustin Diamond from the TV show Saved By The Bell rehearses for his appearance in the Off-Broadway interactive play 'The Awesome Eighties Prom' held at Webster Hall Where: New York City, United States When: 21 May 2010 Credit: WENN JM11 /WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL
Foto: JM11/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

Glumac je debitirao ulobom Samuela 'Screech' Powersa u 'Dobro jutro, Miss Bliss' iz 1988. godine. No, njegova se karijera drastično zaokrenula kada je osuđen 2015. godine jer je na Božić godinu prije nožem izbo muškarca. Incident se dogodio nakon što se njegova zaručnica Amanda Schutz sukobila s drugom ženom. Pušten je prijevremeno iz zatvora nakon što je odslužio tri mjeseca, ali je potom ponovno uhićen nakon kršenja uvjeta uvjetne kazne. Tada je zadržan u zatvoru okruga Ozaukee u Port Washingtonu.

Ključne riječi

Komentara 7

HR
hrxxx111
21:22 01.02.2021.

Mislili smo da je prosla bila losa godina. Izgleda da je ovo lose desetljece

MA
maliplenk
00:59 02.02.2021.

4. stadij karcinoma pluća se ne javlja preko noći. Godinama je on morao osjećao teškoće sa disanjem. Jako malo je tumora koji u 4. stadiju mogu biti izlječivi, a ne moraju. Za jedan znam, a možda postoji i još samo jedan. Zato pamet u glavu.

MO
montello
18:08 02.02.2021.

zbogom screech

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije