Lude ideje

U Big Brother kući pao prvi makeover: Aleksandra 'ofarbale' Andrea i Barbara

big brother
Foto: Screenshot
10.09.2015.
u 13:48

Najstariji ukućan Anton isprva je bio šokiran kućnim ludorijama, no vrlo brzo se opustio pa je veseloj ekipi i sam udijelio jedan frizerski savjet.

Nakon uživanja u spa uslugama hotela Velikog brata na red je stigao i prvi makeover u Big Brother kući. Svoj izgled prvi je odlučio promijeniti Aleksandar koji je dopustio ukućanima da ga obojaju u plavo.

Andreine i Barbarine spretne ruke odmah si se primile posla i dale sve od sebe da Aleksandru naprave orginalnu frizuru. Plave crte po cijeloj dužini glave dodatno su upotpunile oznakom K1 na potiljku.

Najstariji ukućan Anton isprva je bio šokiran kućnim ludorijama, no vrlo brzo se opustio pa je veseloj ekipi i sam udijelio jedan frizerski savjet.

>>"Zorica je gotova sa živcima i mama joj se osvećuje, Luki fali seks, a Barbara je konkurencija"

>>Otkrivena zajednička prošlost obitelji Vasić i Zorice!

 
Čudo neviđeno,Aleksandar dozvolio ukućanima da ga farbaju u pl...

Čudo neviđeno, Aleksandar dozvolio ukućanima da ga farbaju u plavo! #VelikBrat

Posted by Veliki Brat on 10. rujan 2015

Komentara 1

KI
killthesnake
15:42 10.09.2015.

Bože spasi nas !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije