LJUBAV JE NA SELU

U finalnoj epizodi farmerica Marina bez dlake na jeziku

Ljubav je na selu
Foto: RTL
01.11.2017.
u 16:23

Neće nedostajati verbalnih okršaja između Marine i Sonje, kao ni vrijeđanja Vinka od strane Irene, ali i mlađeg Baranjca od strane Vedrane i Nikoline.

Finalna epizoda 'Ljubav je na selu' koja je večeras na programu od 20 sati, odgovorit će na sva pitanja kandidata i njihovih farmera i farmerica budući da će dobiti priliku sjesti jedno preko puta drugoga i reći si u lice sve što ih je do sada morilo.

Neće nedostajati verbalnih okršaja između Marine i Sonje, kao ni vrijeđanja Vinka od strane Irene, ali i mlađeg Baranjca od strane Vedrane i Nikoline.

Neki će kandidati priznati što se nisu usudili tijekom trajanja snimanja, ali ipak, najviše će ih sa smiješkom otići kućama jer su dobili ono zbog čega su se i prijavili, a to je ljubav.

Komentara 2

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
19:53 01.11.2017.

kakav seljakljuk.....

RI
rikavac
18:35 01.11.2017.

Zabolo me ona stvar. ovo je naj veca glupost koja se moze prikazivat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije