Osuda javnosti!

U plesnom showu supruga Putinova glasnogovornika za temu odabrala holokaust

tatiana
Foto: Youtube Screenshot
1/3
28.11.2016.
u 14:32

Publika je osudila nastup Tatiane Navke u showu "Ice Age" jer je s partnerom plesala odjevena u uniforme kakve su zatvorenici nosili u nacističkim logorima

Tatiana Navka supruga je glasnogovornika Vladimira Putina i trenutačno sudjeluje u ruskom showu "Ice Age", gdje je svojim nastupom u prošloj emisiji dovela je do burnih reakcija i negodovanja javnosti.

Naime, Tatiana, inače profesionalna klizačica, u showu je sa svojim partnerom, glumcem Andrejem Burkovskim plesala odjevena u uniforme kakve su u nacističkim logorima nosili zatvorenici i na kojima se nalazila žuta Davidova zvijezda.

Glazbena podloga njihova plesa bila je izraelska pjesma "Beautiful That Way" iz filma "Život je lijep". Tatiana i njezin partner objasnili su kako im  je tema ove izvedbe bio holokaust. Nakon što je emisija završila, a Tatiana je na društvenim mrežama objavila fotografije iz showa, naišla je na glasno neodobravanje publike. Komentirali su kako su se ona i njezin partner na ovaj način rugali holokaustu i patnjama Židova, drugi su joj poručili da se ispriča jer su se na tako banalan način pozabavili temom genocida nad Židovima. 

Tatiana je na društvenim mrežama poručila svima da pogledaju film "Život je lijep", pogotovo da ga djeca pogledaju kako bi shvatila da su užasna povijesna vremena iza nas. 

 

 

>>Putin predao rusku putovnicu američkom glumcu Stevenu Seagalu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije