Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svaka čast

U show je ušla s više od 130 kg, a Lucia Šarić sada mami uzdahe!

Foto: Instagram
1/2
21.11.2018.
u 09:04

– Moje je iskustvo da za sve dobro treba vremena – poručila je Lucia koja je borbu protiv suvišnih kilograma započela prije godinu dana u showu ''Život na vagi''.

Sve se može kad se hoće, poznata je uzrečica koja vrijedi i u slučaju Lucije Šarić, prošlogodišnje kandidatkinje showa Život na vagi. Kći poduzetnika Marijana Šarića u show je ušla sa 133, a izašla sa 7 kilograma manje.

No svoj put mršavljenja nastavila je i nakon izlaska iz showa i to, kako kaže, korak po korak. Svojom zavidnom transformacijom Lucija se pohvalila na svom Instagramu pozirajući u ultra kratkoj crnoj haljini. 

"Smršaviti možete i u 5,10,15,20 ili 48 mj, ako radite to kako treba onda niti nije toliko bitno (naravno ovisi o koliko kila se radi) . Jedino zašto ja ne volim brza mršavljenja je koža (problemi s kožom poslije) ja vam mogu reći iz svog iskustva, a moje iskustvo je da za sve dobro treba vremena. No to ne znači da nekima ne može poći za rukom i brže (pogotovo muškarcima)."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucia Šaric 👸🏼( LuSha) (@principessa_lucia) on

"Najbitnije je da ne odustanete i da se sjetite zašto ste krenuli. Od početka moga puta prošlo je godinu dana, osjećam se dobro, potpuno sam zdrava i spremna za nove transformacije. Step by step je put koji sam ja izabrala. Sretno svima", poručila je Lucija koja je sasvim očekivano za svoj novi izgled pobrala mnoštvo komplimenata. "Bravo, samo tako dalje, ljepotice", poručili su joj pratitelji u komentarima. 

Pogledajte prvu emisiju trenerice uz koju baš svatko može smršavjeti. 

Ključne riječi

Komentara 4

ST
Stručnjak
11:49 21.11.2018.

opet se piše o ovoj bogatunki kojoj je sve servirano od rođenja. Pjuc!

MI
mad975.IA
16:44 21.11.2018.

Da ona ima koji kilogram i vjerovatno koji milijunčić viška, pa ima razloga svaki drugi dan pisati o njoj

ST
Starotopoljanin
09:58 21.11.2018.

Lucia erento Sa kilogramima.upisi glumu jer si prelijepa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije