život na vagi

U show je ušla sa 137 kg, zaljubila se i izgubila 30 kg pa kasnije vratila skoro sve, a evo kako danas izgleda

Sara Sitarić
Foto: RTL
1/12
29.11.2022.
u 18:40

Sara je fotkom oduševila svoje pratitelje koji su joj uputili niz komentara i emotikona srca. Uz fotku je napisala 'I kad je tmurno, vedro je'.

Sara Sitarić, bivša kandidatkinja popularnog RTL-ovog showa "Život na vagi" na Instagramu je sa svojim pratiteljima podijelila fotografiju s putovanja na kojoj je pokazala kako sada izgleda. Naime, Sara je otputovala u Maroko, a fotografirala se pored klisura Dadès koje su niz krševitih klanaca wadi isklesanih rijekom Dadès u Maroku. Sara je fotkom oduševila svoje pratitelje koji su joj uputili niz komentara i emotikona srca. 

Uz fotku je napisala 'I kad je tmurno, vedro je'.

 

Podsjetimo, u show je  ušla sa 137,7 kilograma, a na posljednjem vaganju imala je 103 kilograma. U showu je upoznala i Marina Marušića, u kojeg se zaljubila, no prekinuli su 2020. godine.  – Ne bih to previše komentirala, ali da, mogu vam potvrditi da je vezi došao kraj prije tri tjedna kad sam bila kod Marina i kad sam prekinula vezu. Vrijednosti su nam se razišle, moj fokus je sad maksimalno na faksu, a on je odabrao neke druge puteve koji ga uveseljavaju i zato sam osjećala da je ispravna stvar prekinuti taj odnos – otkrila je tada Sara.

Sitarić je nakon sudjelovanja u showu "Život na vagi" upisala fakultet, ali i vratila dio kilograma koje je skinula sudjelovanjem u ovom showu.  Tada je objavila video u kojem je iskreno progovorila o tom problemu.

- Ja sam vratila 30 kilograma od kraja showa (gotovo sve!), sada sam u minusu 18 kg, ali skidanje ovih kilograma bilo je daleko dugotrajnije, teže i s puno vanjskih distrakcija s kojima se nisam znala nositi, koje su mi stavljale fokus na druge stvari, a ne na mene. I još uvijek sam u procesu skidanja vraćenog -  kaže Sara napominjući da je mršavljenje, kao i debljanje, psihološki, a ne fizički proces. - I zato osuđivanje najviše govori o osobi koja osuđuje, a ne o onoj koja ima problem. Želim vam svima da imate predivne živote pune svjesnosti i zahvalnosti za sve što VI imate i život sa što manje osude, kritičnosti i potrebe za naslađivanjem nad tuđom nesrećom jer je sve prolazno pa tako nikada ne znate što vas u životu može snaći.... Za neke stvari, zaista, zna biti prekasno - rekla je tada Sara. 

VIDEO Specijalna SP emisija, u studiju Večernjeg Josip Šimunić: Govori o Srbima, Sulejmaniju, Daliću i Gvardiolu

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
02:39 30.11.2022.

Nije stvar u samom mršavljenju već u dugotrajnoj promjeni životnih navika: Manje ugljikohidrata, više proteina, puno kretanja i redovito vježbanje u teretani. I tako postojano.

DU
Deleted user
08:00 01.12.2022.

Pa kako dođeš do 138kg???

MI
Milas
10:29 30.11.2022.

Nitko nikad ne zna sto ga u zivotu moze snaci zato ne osudjivati druge - nikad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije