pokazali strahote rata

Ukrajinci objavili spot za pobjedničku pjesmu Eurovizije: Potresne snimke tjeraju suze na oči

Foto: Youtube screenshot
1/13
15.05.2022.
u 12:40

Grupa je sada objavila i službeni video za svoju pobjedničku pjesmu, a vizuali su posebno potresni. Kao i u pjesmi i u spotu slave žene i njihovu ulogu u ratu i pomoći Ukrajini.

Ukrajinska grupa Kalush Orchestra opravdala je ulogu favorita i uvjerljivo pobijedila na ovogodišnjem izdanju Pjesme Eurovizije, osvojivši 631 bod. Publika je ovaj put odlučila o pobjedniku dodijelivši Ukrajincima najviše glasova. 

Grupa je sada objavila i službeni video za svoju pobjedničku pjesmu, a vizuali su posebno potresni. Kao i u pjesmi i u spotu slave žene, ali ovaj put i njihovu ulogu u ratu i pomoći Ukrajini

 

To se može i vidjeti iz  ovog dijela pjesme:
 

Stefanija mama, mama Stefanija
Polje cvjeta, a ona sjedi
Pjevaj mi uspavanku, mama
Još hoću čuti tvoju toplu riječ
Ona me je ljuljala, dala mi je ritam
I snagu volje mi neće oduzeti, jer ona mi ju je dala

Predstavnici Ukrajine, sastav Kalush Orchestra, najveći favoriti ovogodišnjeg izbora za pjesmu Eurovizije izveli su pjesmu 'Stefania' na ukrajinskom jeziku i izazvali goleme ovacije publike. Tijekom cijelog nastupa publika je bila na nogama, a gromoglasnim pljeskom na kraju izvedbe odali su počast Ukrajini.  "Molim vas sve da pomognete Ukrajini. Pomozite Mariupolju. Spasite Azovstal odmah" kazao je frontmen benda nakon nastupa. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar LjutiDabar
LjutiDabar
12:59 15.05.2022.

Kako to da Hrvatska nije pobijedila na Eurosongu 1990te ali Jugoslavija je?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije