promjena u zadnji tren

Umjesto u Parizu, vjenčat će se u gradu u kojem su začeli kćer

kim kardashian
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
1/5
16.05.2014.
u 20:00

Iako se očekivalo kako će u brak ući u romantičnom Parizu, Kim Kardashian i Kanye West promijenili su lokaciju

Iako se očekivalo kako će u brak ući u romantičnom Parizu, Kim Kardashian i Kanye West u posljednji tren promijenili su lokaciju. Naime, za njih dvoje jedan je grad još romantičniji.

Par bi se 24. svibnja trebao vjenčati u Firenci, jer kako kaže Kanye, njihova kćer North West "začeta je među renesansnim djelima".

- Kim i ja smo na obalama rijeke Arno bili još prošle godine i to inkognito. Bio je to naš prvi medeni mjesec. Jedan je to od najljepših gradova svijeta, meni najljepši u Europi - kaže reper.

Kim i Kanye vjenčat će se u tvrđavi Belvedere, koju su unajmili za 300.000 eura, potvrdili su iz ureda firentinskog gradonačelnika.

>>Kim Kardashian napisala dirljivu poruku povodom Majčinog dana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije