skandalozna ljubav

Unuku Borisa Jeljcina 29-godišnji dečko nogometaš je vodio u striptiz klubove dok je bila maloljetna

Foto: Instagram
1/6
18.01.2023.
u 15:34

Jumaševu su roditelji od malih nogu slali na sve moguće izvanškolske aktivnosti. Učila je jezike, a trenirala je tenis, gimnastiku i balet. Bavila se i jahanjem. Austrijsko državljanstvo dobila je kada je imala 7 godina, zajedno sa svojim roditeljima. Obožava putovati, pa na društvenim mrežama često dijeli fotografije s različitih destinacija koje je posjetila.

Unuka bivšeg ruskog predsjednika Borisa Jeljcina, Marija Maša Jumaševa napustila je navodno svoju domovinu zbog rata s Ukrajinom koji ne podržava,a mnoge fascinira njen ljubavni život. Naime, zbog rata se u stranim medijima se sve više seciraju životi ruskih moćnika, pa je tako mnogima postala zanimljiva i Marija. 

Ona je rođena i odrasla u Londonu. Njeni roditelji su novinar Valentin Jumašev i najmlađa Borisova kći Tatjana koja je u 90-ima bila odgovorna za njegov javni život. Udavala se tri puta, a Mašu je dobila u trećem braku s Jumaševim, novinarom koji je radio i kao savjetnik Vladimira Putina. 

Upravo on je promijenio povijest i nagovorio Borisa da ovog bivšeg agenta KGB-a postavi za svog nasljednika. Radio je kao savjetnik predsjednika do svibnja 2022. godine

Jumaševu su roditelji od malih nogu slali na sve moguće izvanškolske aktivnosti. Učila je jezike, a trenirala je tenis, gimnastiku i balet. Bavila se i jahanjem. Austrijsko državljanstvo dobila je kada je imala 7 godina, zajedno sa svojim roditeljima. Obožava putovati, pa na društvenim mrežama često dijeli fotografije s različitih destinacija koje je posjetila. 

Kada je imala 17 godina, mediji su je povezivali s nogometašem Fedorom Smolovim. On je tada imao 29 godina i izazvao je skandal kada je prvi put objavio njihovu zajedničku fotografiju. Ona je bila maloljetna, a šuškalo se i da ju je već zaprosio. 
Tada su kolale glasine i o tome da ju je i zaprosio dok je još bila maloljetna, no da su čekali da navrši 18 godina kako bi to napravili, a neki su tvrdili da se ta svadba stvarno i dogodila.

Prvu godinu koju su proveli u vezi skrivali su se od javnosti. Nisu dijelili zajedničke fotografije niti se pojavljivali zajedno u javnosti, no fotografi su ih uhvatili na godišnjem odmoru u St Bartsu. Tamo su bili s njenim roditeljima. Nogometaš je Mariju spomenuo u jednom intervjuu pohvalivši se kako njoj ne smeta što on ide u striptiz klubove te mu ona čak ponekad radi društvo. 
Njegova je agentica vezu za javnost potvrdila 2020. godine, a tada je otkrila i da planiraju vjenčanje. U to vrijeme bio je i lockdown, a kako bi vidio svoju dragu, Smolov je prekršio karantenu u Španjolskoj i odletio u Rusiju avionom kako bi se vidjeli. Ljubavi je ipak došao kraj, a Maša je pobrisala sve dokaze njihove zajedničke povijesti sa svojih profila na društvenim mrežama. 

Mediji navode kako je do raskida došlo jer Smolov podržava Putina, a Mašino srce kuca za Ukrajinu. Zbog toga je napustila i Rusiju rekavši kako ne može živjeti u agresorskoj zemlji, te je nekoliko puta apelirala da se zaustavi rat. 

- Ne ratu - jedna je od objava na njenom profilu uz sliku na kojoj se vijori zastava Ukrajine. 
Maša nije dugo čekala da nađe drugog, njeno srce je ponovno osvojio jedan muškarac koji je stariji od nje. 
Smolov je s druge strane bio u vezi s Viktorijom Lopjerovom koja je bila Miss Rusije 2013. s kojom je prekinuo nakon dvije godine veze, jer prema njenim izjavama, on nije bio spreman za obiteljski život. Bio je i u vezi s manekenkom Mirandom Šelijom, ali i Sofijom Nikitčuk koja je bila Miss Rusije 2015. 

VIDEO Slavni koji su nas napustili 2022. godine

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije