Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aktivna na društvenim mrežama

Uskoro bivša supruga Marka Pecotić novom objavom malo se i našalila s interesom za njezin razvod

Foto: Instagram
1/7
25.10.2022.
u 19:00

Marko i Irena u braku su bili 17 godina i imaju dva sina, a Pecotić je nakon objave o razvodu priznao i tko je njegova nova ljubav.

Dok se pjevač Marko Pecotić pritajio na društvenim mrežama i ugasio je svoj Instagram profil nakon što je objavio da se razvodi od supruge Irene Pecotić.  Za razliku od njega Irena je postala aktivnija na društvenim mrežama i iz dana u dan ima sve više pratitelja koji joj šalju poruke podrške na čemu se i zahvalila ovog vikenda kada je objavila svoj selfie i napisala: Živjeli i hvala svima.

Sada se i malo našalila s cijelom situacijom i interesom javnosti za njezin razvod i novom objavom je htjela naglasiti kako će se interes javnosti možda usmjeriti na cijene goriva a ne na njezin razvod, pa je nakon informacije da će poskupjeti gorivo u Instagram storyju uz puno emotikona koji plaču od smijeha napisala: Hvala Bogu sutra poskupljenje goriva. Marko i Irena u braku su bili 17 godina i imaju dva sina, a Pecotić je nakon objave o razvodu priznao i tko je njegova nova ljubav.

Foto: Instagram

Riječ je o Silviji Dvornik s kojom zajedno nastupa zadnje dvije godine. Svoj razvod je Pecotić prije desetak dana potvrdio za Slobodnu Dalmaciju te rekao: Istina je da imam novu osobu i novu ljubav, razlozi za razvod su prestanak jedne ljubavi i vjerovanje u novu, kao i novi početak, vrijeme će pokazati što će biti, a o novoj osobi... to moram pričati s njom da vidim slaže li se da to bude službeno, bez obzira što je i s druge strane to riješeno.

VIDEO Pecotić o navikama prije dijete: 'Dan bih započeo s krafnama, a onda sve to zalijevao alkoholom'

 

Komentara 4

Avatar AtilaTheGreat
AtilaTheGreat
19:34 25.10.2022.

Imam samo reći 4 riječi: Oderi, Imovina, Oderi, Alimentacija.

BE
Berri
19:29 25.10.2022.

Irena, sada je vrijeme da Pecu financijski odereš! Sve mu uzeti treba, kao u Americi.

BR
brzizestok
19:10 25.10.2022.

Dokle vise sa tom degutantnom obitelji ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije