Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentari se nižu

Uskoro će imati 40 godina! Iva Jerković pozirala u minici i pokazala vitke noge: 'Wow'

Foto: Instagram
1/11
20.02.2021.
u 09:00

Mnogi je smatraju jednom od najljepših Hrvatica, pa nije ni čudno da njezine objave podignu mnogo prašine.

Voditeljica i poduzetnica Iva Jerković ne javlja se često na društvenim mrežama, no kada objavi neku fotografiju brzo skupi brojne komplimente i lajkove.

"Predivne", "Wow", "Ljepotice", "Savršeni duo", "Najljepše Hrvatice!", samo su neki od komentara koji se ne prestaju nizati.

Foto: reuters

Mnogi je smatraju jednom od najljepših Hrvatica, pa nije ni čudno da njezine objave podignu mnogo prašine. Iva će ove godine proslaviti 40. rođendan, a nedavno je postala i majka. Ovaj put je poziala s prijateljicom, Barbarom Ljilljak. Iva i barbara odjenule su se glamurozno, a voditeljica i poduzetnica je odabrala kratku haljinu koja je istaknula njezine vitke noge. 

Foto: reuters

Inače, Iva je u veljači prošle godine rodila djevojčicu Rinu Ami. voditeljica se posvetila obitelji, ali odlučila je ipak da će biti na skraćenom porodiljnom i vratila se poslu u salonu ljepote.  Nekoliko mjeseci nakon poroda progovorila je o trudnoći i majčinstvu, ali i o udaji. 

"Samo čekam da se ona probudi da ja nju vidim. Josip mi stvarno pomaže, uz mene je. On već ima dva sina pa zna dosta toga, a meni je ovo prvo dijete pa sam ja plašljiva, dok je on opušten", ispričala je za medije tada i rekla da je rođenje njihove kćeri upotpunilo život nje i partnera Josipa Antića, a dodala je i da su odluku o imenu Rina Ami donijeli zajedno, kao i da je Josip strpljiv i brižan otac.

 

Ključne riječi

Komentara 5

ČS
Čuvaj se senjske ruke
10:50 20.02.2021.

Iva pozirala u minici! Koga to zanima' Tko je Iva? Zašto to radi? Zna se-rekao bi hdz!

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
11:56 20.02.2021.

ima li išta bez silikona i botoxa?

AN
ANTIkomunist55
08:05 21.02.2021.

ovo je nasljednica Tine Katanic jel se i ova bavi istim poslom pa malo marketinga da podigne cijenu ili je nesto drugo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije