pokazala noge i dekolte

Uskoro slavi 60. rođendan! Violeta iz 'Boljeg života' objavila fotku u vatrenom izdanju

Foto: Instagram screenshot
1/8
27.02.2022.
u 14:51

Lidija je ovaj put objavila novu fotografiju na kojoj se nalazi u svojem walk-in ormaru, a na njoj je vrlo oskudno odjevena. U fokusu fotografije je glumičina vitka noga, a vidi se i dekolte, te kovrčava crna kosa koja je njen zaštitni znak.

Glumica Lidija Vukičević ove godine će proslaviti 60. rođendan, a svojim fotografijama na druđtvenim mrežama još uvijek mami uzdahe. Lidija je ovaj put objavila novu fotografiju na kojoj se nalazi u svojem walk-in ormaru, a na njoj je vrlo oskudno odjevena. 

U fokusu fotografije je glumičina vitka noga, a vidi se i dekolte, te kovrčava crna kosa koja je njen zaštitni znak. 

 

Inače, Vukičević je nedavno podijelila neke detalje o svom privatnom životu, a otkrila je i ljubavni status.  

-Zauzeta sam. Jako mi je lijepo, uživam i jako sam sretna- kratko je komentirala, a potom se osvrnula na tajnu dobrog izgleda. -

Glavna tajna mog izgleda je optimizam, zdrav duh i što nikada nisam dozvolila da me slava promijeni, čak ni onda kada sam bila najpoznatija glumica Jugoslavije. Bilo je uspona i padova u mojoj karijeri, radila sam i nisam radila, ali uvijek sam ostala ista. Bio je period kada nisam radila i po deset godina, ali nikada se nisam slomila. Jedino što me je slomio bio je gubitak roditelja- objasnila je Lidija koja je nedavno potpisala ugovor za treću sezonu serije 'Igra sudbine' Inače, Lidija je najpoznatija po ulozi Violete iz serije "Bolji život", a srpska glumica redovito dijeli fotografije iz privatnog života.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Mudlin
Mudlin
19:02 27.02.2022.

Koja to mora biti bolest daviti civilizaciju sa svakom spodobom iz zapadne turske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije