zrinka cvitešić

Uspješna glumica na Dubrovačke ljetne igre došla u kombinaciji poznatog domaćeg modnog brenda

Foto: HRT
1/26
11.07.2024.
u 20:10

Zrinka je nosila korzet i suknju te crni remen i crne salonke. Kosu je podigla u punđu, a na usnama je imala crveni ruž

Sinoć su u Dubrovniku otvorene 75. Dubrovačke ljetne igre, a na samoj svečanosti otvorenja pojavili su se mnogi poznati. Među njima je bila i glumica Zrinka Cvitešić koja je za ovu priliku uskočila u kombinaciju poznatog domaćeg brenda ELFS. Zrinka je nosila korzet i suknju te crni remen i crne salonke. Kosu je podigla u punđu, a na usnama je imala crveni ruž. Midi suknja od tila s crnom pasicom na stranici popularnog brenda može se naći za 250 eura, a korzet u istim nijansama stoji 220 eura. Cijena remena je 70 eura, a već je dobro poznato da Zrinka voli i prati kreacije modnog dvojca ELFS.

10.07.2024., Ispred crkve svetog Vlaha, Dubrovnik - Svecano otvaranje 75. Dubrovackih ljetnih igara. Zrinka Cvitesic, Goran Visnjic PHOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Podsjetimo,naša glumica već je ostvarila uspješnu karijeru, a često se druži i s holivudskim zvijezdama. Zrinka se jednom prilikom na svom Instagram profilu prisjetila svojih druženja s holivudskim zvijezdama Woodyjem Harrelsonom, Owenom Wilsonom i Williejem Nelsonom, s kojima je tijekom suradnje postala dobra prijateljica.

- Neki projekti jednostavnu uđu u povijest, postanu nešto na što ste iznimno ponosni i iz kojih ste stekli prave prijatelje... I bez obzira koliko mala i velika vaša uloga bila, jednostavno ste zahvalni što ste imali priliku biti dijelom toga... - napisala je pored isječaka sa snimanja filma 'Izgubljeni u Londonu' iz 2017. godine.

Zrinkino prijateljstvo s poznatim glumcima nastavilo se i druženjem prošle godine u Hrvatskoj. Naime, Woody Harrelson, Matthew McConaughey, Chris Rock, Sacha Baron Cohen plovili su našom obalom, a u jednom trenu družiti s njima se došla i Cvitešić. 

VIDEO Jelena Rozga nastupila u susjednoj zemlji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije