Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miljenica Engleske

Uspješno obavljen prvi kraljevski zadatak buduće princeze Kate

kate middleton (1)
Foto: pixsell
1/4
25.02.2011.
u 16:18

Tisuće obožavatelja na hladnoći je čekalo dolazak princa i njegove zaručnice na prvom pojavljivanju poslije zaruka - Kate Middleton i princ William u Angleseyu su krstili brod za spašavanje ljudi

Iako će britanskom princezom postati tek 29. travnja, Velika Britanija već je prigrlila Kate Middleton koja je s velikim osmijehom na licu samouvjereno obavila svoj prvi kraljevski zadatak.

Naime, princ William i njegova 29-godišnja zaručnica prekjučer su u Angleseyu, gdje će ujedno biti njihov dom nakon vjenčanja, krstili brod za spašavanje, a okupljeno mnoštvo dalo je do znanja koliko voli svoju buduću princezu Kate.

Cvijeće i poljupci

Tisuće ljudi na velikom vjetru i hladnoći čekalo je dolazak princa i njegove zaručnice koja je bila zasuta brojnim čestitkama, pozdravima i buketima cvijeća okupljenih mališana. Odlično raspoložena Kate srdačno se rukovala s okupljenima, primala darove, prihvaćala izrečene šale, mazila djecu pa čak i nečije kućne ljubimce.

Nakon ceremonije par se družio s mještanima, popio piće i ručao u obližnjem malom restoranu. Njen opušten i neposredan nastup britanski mediji odmah su usporedili s jednostavnošću i prirodnošću preminule princeze Diane. Kate će, kažu, biti njezina prava nasljednica.

Samouvjerenost je ono čega Middleton ima mnogo više nego što je to imala princeza Diana, no lijepoj brineti mnogi zamjeraju nedostatak stila. Za svoj prvi službeni susret s Britancima buduća princeza odjenula je već viđen pet godina star kaputić od 700 funti koji je za posebnu prigodu skratila britanska dizajnerica Katherine Hooker.

"Gnijezdo" u kosi

Sve bi možda prošlo bez velikih zamjerki da uvijek pristojna i besprijekorna Kate kosu nije ukrasila improviziranim malim šeširićem od ptičjih pera koji je za nju dizajnirala Vivien Sheriff Millinery. Mnogim modnim znalcima ne sviđa se što Kate Middleton podilazi konvencijama u svom stilu odijevanja.

Ime dizajnera njene vjenčanice još nije otkriveno, no mnogi se nadaju da će buduća princeza za veliku prigodu odjenuti nešto posve drukčije i mnogo originalnije nego što to nalaže tradicija britanske kraljevske obitelji. Ipak, modni nedostaci zasigurno neće spriječiti Kate da bude novi idol Velike Britanije.

Ključne riječi

Komentara 10

KR
krilnik2
22:53 25.02.2011.

Sto tome zanimljivo? Kanadska fuksa se odrekla Krista da mozu u genocidnu obitelj. Fuj!

GO
golo
01:03 26.02.2011.

pa ovi su maknuli kralja tomislava, davali su brodove srpskome kralju da dodje ispred splita i da kaze \" tamo je moja zemlja \" bili su protiv hrvatskoga osamostjenja , pa koliko nam treba da shvatimo da nista nisu boljiji od srba, e to pitanje mozete postaviti pupovcu

PI
pistaljka
22:41 25.02.2011.

Nisam čitao članak niti me zanima, a koga zanima neka ga čita. Moje pitanje jest - da li vrijedi trošiti vrijeme na članke koje će čitati maksimum 5 ljudi? Koga zanima stupiozna reptilijanska baština?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije