Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROSONG

Uvjerljiv na kladionici: Baby Lasagni daju čak 36 posto šansi za pobjedu, švicarski predstavnik jako zaostaje

Malmo: Baby Lasagna na probi uoči prve polufinalne večeri Eurosonga
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/11
08.05.2024.
u 06:57

Osim Baby Lasagne, finale su večeras izborile i predstavnice Srbije i Slovenije, a u finalu ćemo gledati i  Portugal, Litvu, Finsku, Cipar, Irsku i Luksemburg.

Baby Lasagna od samog početka veliki je favorit ovog Eurosonga i stalno se penje na kladionicama, a podržavaju ga ljudi iz cijelog svijeta. To se vidjelo i u prijenosu kada se čulo da cijela publika pjeva uz Lasagnu. Za prolazak u finale borilo se 15 zemalja, a samo njih 10 uspjelo se plasirati nakon prvog polufinala.

– Bilo je možda i bolje na probama, prije izlaska slušao sam Poljsku i pokušavao razbistriti misli i biti u trenutku, a u tom trenutku nastupala je Poljska tako da sam pjevao "The Tower" prije izlaska na pozornicu. Jako sam sretan što smo se svidjeli publici i što smo osigurali prolazak u finale. Nastup na velikoj pozornici i pred prepunom Arenom novo je iskustvo koje ću sigurno pamtiti. Iskreno, jedva čekam ponoviti nastup u subotu, u finalu. Hvala svima na podršci – izjavio je naš predstavnik Marko Purišić na konferenciji za medije. 

VEZANI ČLANCI

Baby Lasagna uvjerljivo vodi na kladionici s čak 36 posto šanse za pobjedu na Eurosongu, dok je švicarski predstavnik Nemo na drugom mjestu s 20 posto manje izgleda. Na trećem je mjestu predstavnica Italije Angelina Mango s 10 posto šansi za pobjedu.

Uz Baby Lasagnu, finale su večeras izborile i predstavnice Srbije i Slovenije, a u finalu ćemo gledati i  Portugal, Litvu, Finsku, Cipar, Irsku i Luksemburg.

Malmo: Baby Lasagna na probi uoči prve polufinalne večeri Eurosonga
1/29

Komentara 9

Avatar razmaknica
razmaknica
08:10 08.05.2024.

Kao i uvijek o pobjedniku ce odlucit politicki interes EU-a

BU
burcsa2
08:21 08.05.2024.

Pjesma je dobra, kad ju se čuje prvi put, a postaje bolja i ulazi u uho sa svakim idućim slušanjem. Bit će veliki hit u čitavoj Europi, bez obzira na Euroviziju. Marku želim pobjedu, a ako se ona dogodi, bilo bi pametno, oportuno i pošteno Osijeku dati organizaciju Eurovizije. Zagreb je trusno područje još uvijek, a Jadran ima love i bez Eurovizije.

BO
BosnauSrcu
08:33 08.05.2024.

Ovaj lik je Desingerica sa Ali Expressa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije