POGLEDAJTE EMISIJU NA VEČERNJI TV-u

Neven Ciganović, Hrvoje Horvat i Samir Milla o Letu 3: Je li Eurovizija namještaljka?

14.05.2023.
u 11:24

Uživo smo u studiju Večernji TV-a nakon finalne večeri Eurovizije, pobjede Švedske i 13. mjesta naših predstavnika Leta 3, jutros analizirali nastup ii plasman rječkih rokera. Što se događalo u pozadini i kakve su prve reakcije? Je li Eurosong svake godine sve više postaje namještaljka?

U studiju Večernjeg lista, jutro nakon finala Eurovizije, rezultat Leta 3 i reakcije na njihov scenski nastup i pjesmu koja je na kraju završila na 13. mjestu komentirali smo u specijalnoj emisiji koju je vodio naš dugogodišnji novinar Samir Milla, a ugostio je Nevena Ciganovića, modnog kritičara te glazbenog kritičara Večernjeg lista Hrvoja Horvata.

Je li Mama ŠČ! zaslužila više, je li dobro iskomunicirana priča i poruka antiratne pjesme koju su nakon nastupa u finalu hvalili strani novinari i slavne ličnosti na mrežama popu J.K. Rowling, ali glasovanje je donijelo puno manje euforije za riječke rokere. Mnogobrojni gledatelji smatraju da sistem nije pošten, jer 'anonimni žiri nadglasava brojniju publiku'

Podsjetimo, Iza nas je 67. Izbor za pjesmu Eurovizije na kojem je Švedska odnijela pobjedu. Švedska predstavnica Loreen s pjesmom 'Tattoo' osvojila je ukupno 583 boda te potvrdila predviđanja eurovizijskih kladionica. Na drugom mjestu se našla Finska s 526 bodova te najviše glasova publike od čega čak 376 bodova publike, a na trećem Izrael. Hrvatski predstavnici Let 3 osvojili su 13. mjesto i ukupno 123 boda. Letovci su od žirija dobili 11 bodove te od publike čak 112.

> Ovdje pogledajte specijalnu emisiju, a uskoro opširnije donosimo i cijeli transkript rasprave oko goruće teme danas u medijima u Europi 

Ključne riječi

Komentara 18

OT
otrovnijezik
11:25 14.05.2023.

Neven Ciganović stručan u ... bip...bip... bip....bip....

DU
Deleted user
12:01 14.05.2023.

koliko nakarade na jednom mjestu u isto vrijeme.

BR
Brkonixx
12:02 14.05.2023.

Zasto cigija ne stavite u premium? Ipak je on zvijezda!! 🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije