otvorena rana

Uznemirujuće fotografije: Omiljena slatkica pokazala katastrofu nakon posljednjeg zahvata

London: Danniella Westbrook odlazi iz studija BBC
Foto: CKAA/ZDS
1/11
18.06.2023.
u 09:00

Prije nešto više od mjesec dana Daniella Westbrook (49) boravila je u Turskoj gdje je pokušala sanirati štetu i podvrgnula se intenzivnoj operaciji lica

Glumica Danniella Westbrook (49) proslavila se 90-ih u BBC-jevoj seriji "EastEnders" i bila je mnogima omiljena slatkica, no posljednjih godina šokira svojim izgledom nakon estetskih operacija, ali i ovisnosti kojima se odala. Bila je na brojnim estetskim zahvatima koji su joj ugrozili i zdravlje pa je tako u nekoliko navrata u javnosti priznala kako je jednom strahovala kako će joj usta popucati nakon jednog zahvata.

Prije nešto više od mjesec dana boravila je u Turskoj gdje je pokušala sanirati štetu. Podvrgnula se intenzivnoj operaciji lica kako bi popravila štetu uzrokovanu ranijim loše odrađenim estetskim operacijama, ali i izgled joj je narušila i dugogodišnja zlouporaba kokaina. Liječnicu su joj radili liposukciju, a masnoću su joj stavili potom u obraze i sune, napravili su joj i korekciju nosa i čeljusti. No, rezultati su zastrašujući.

Foto: Profimedia

U javnosti su objavljene fotografije na kojima Danniella otkriva neugodnu nuspojavu zahvata kojima je bila podvrgnuta, a na uznemirujućim fotografijama vidi se otvorena rana na desnoj strani njene glave, te dio glave na kojoj je ostala bez kose. 

- Samo sam ja mogla sletjeti u Portugal nakon operacije u bolnici. Bol koju sam doživjela je nestvarna, najstrašnija posljednjih nekoliko dana. Osjećam se kao imam rupu u glavi, doslovno - napisala je bila u jednoj od svojih priča koje je objavila na profilu na Instagramu. Kad se prvi put probudila nakon dugotrajne operacije, rekla je da je izgledala kao da je odradila deset rundi u ringu s Tysonom Furyjem.

Foto: Profimedia

Otkrila je i da joj je rekonstrukcija lica bila želja već sedam godina, ali nije uspjela pronaći kirurga koji bi je operirao jer joj je septum potpuno uništen.

Nakon operacije za britanski The Sun je rekla kako se bojala da će umrijeti na operacijskom stolu, a čak je napisala i oporuku. - Bila sam jako uplašen. Stalno sam pričala s mamom preko telefona, a napisala sam i oporuku prije nego što sam otišla na operaciju i moj sin je izvršitelj oporuke. Srećom još sam ovdje i živa i sve je dobro prošlo - rekla je nakon operacija u Turskoj. 

VIDEO Nikolina Pišek o svađi s Bornom Kotromanić

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
09:34 18.06.2023.

Tja, kaj se more. Rekonstruirati lice želi jedino onaj tko nije načisto sâm sa sobom, pa to ti je bolan ne bio.

EB
EBERT
09:47 19.06.2023.

Kako se ono kaze-- Kad je magarcu dobro onda ide na Led.

LE
lector2corrector
13:34 18.06.2023.

"U obraze i sune". Zaključujem, bila je na sunećenju u Turskoj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije