Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kontroverzna splićanka

Vampirica Olja iskreno o kćeri i pokojnom suprugu: 'Svi performansi su bijeg od mojih demona'

Split: Druga večer 61. Splitskog festivala
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/5
15.07.2021.
u 09:20

- I 'Večera za 5 na selu', i svi moji performansi, i odlazak u 'Ljubav je na selu' su bijeg od mojih nekih demona, moja želja da pokušam izići iz kolotečina i pokušam malo zaboraviti, rekla je Olja

Splitska vampirica Olja Einfalt Mihovilović (57) nedavno ponovno otvorila svoju trgovinu u Splitu, a na otvorenju su bili i njeni prijatelji iz 13. sezone 'Ljubav je na selu'. 

Olja je za RTL.hr progovorila o svom iskustvu na snimanju emisije, ali i odnosu s farmerom Draganom.

- Ja i Dragan smo se našli kao osobe, kao tipovi ljudi. Mislim da smo stvarno slični. Jako smo se dobro zabavljali, ali što se tiče smocija, mislim da i on i ja imamo još neke stvari za riješiti što se tiče naših prijašnjih iskustava. Nažalost, i on i ja smo udovci. Nije lako sve to zaboraviti, rekla je Olja te progovorila o svom braku i smrti supruga Marku Mihoviloviću koji je preminuo prije dvije godine. 

Foto: Instagram

- I 'Večera za 5 na selu', i svi moji performansi, i odlazak u 'Ljubav je na selu' su bijeg od mojih nekih demona, moja želja da pokušam izići iz kolotečina i pokušam malo zaboraviti. Stvarno smo bili jako povezani, sve smo zajedno radili, bili smo jako dobri supružnici jedno drugome. Jako smo se voljeli, otkrila je Olja. 

- Imam osjećaj da je on tu sa mnom i da moram biti jaka. Njegova želja i borba su sada dio mene, kazala je Olja koja je govorila i o svojoj kćeri Pauli. 

- Nažalost se nismo dugo vidjele zbog korone, ali stalno smo na liniji. Ona mi je i dijete i prijatelj, kaže Olja, koja priznaje da se iznenadila što  je Paula pošla njenim stopama. Naime, Paula je stipendistica modnog dizajnera Alexandera McQueena. Trenutačno je u Parizu, dok inače studira u Londonu. 

VIDEO: Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije