martin erlić

Vatreni koji je živio u štali sa životinjama i radio u polju nedavno je dao naslutiti promjenu svog statusa veze

Raštane: Nogometni reprezentativac Martin Erlić na farmi svojih roditelja
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/17
08.09.2024.
u 20:20

Martin je govorio i da mu nikad nije bio problem raditi s obitelji.  - Nemam se čega sramiti, ja isto to radim. Kad god mogu pomoći, pomognem – kazao je jednom prilikom mladi vatreni koji je često govorio o radu u polju, a imali smo prilike vidjeti i snimku kako radi samo nekoliko dana nakon važne utakmice.

Stoper Martin Erlić (26) jedno je od imena koja smo u reprezentaciji upoznali tek nedavno, a posebno je pozornost privukao na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Erlić trenutno igra za talijansku Bolognu, a na Transfermarktu njegovu vrijednost procjenjuju na 3 milijuna eura. Radi se o mladiću rođenom u Zadru, a dolazi iz malog mjesta Tinj kod Raštana. U klubu u Raštanima započeo je svoj nogometni put, a s 12 godina otišao je u Dinamo pa u Rijeku. Iz Rijeke svoj je put nastavio u Italiji gdje igra i danas.

Erlić je ponosni navijač Hajduka, a svoj debi za reprezentaciju imao je upravo na Poljudu. Martin ima četvero braće i sestara, zbog prve reprezentativne utakmice propustio je bratovo vjenčanje. - Radi ovog sam se odricao. Obitelj je bila na Poljudu, sretni su zbog mene – istaknuo je tada.

Počeci mladog Vatrenog nisu bili nimalo laki. Jednom prilikom Martinov otac Nino ispričao nam je kako je kad je Martin bio u Dinamu obitelj bila u teškoj financijskoj situaciji. 

- Martinu sam rekao: 'Sine, moraš biti čovjek, imati svoje ja, što će ti novac ako to ne ostvariš'. Dok je bio u Dinamu nije imao novca, ali uvijek sam mu govorio da zadnjih deset kuna mora podijeliti sa svojim prijateljima, onda si čovjek. Jer, sjećam se da nekada nisam imao novca za benzin da ga odemo posjetiti – ispričao je Martinov otac. O teškom odrastanju govorio je i Martin.

- Kad sam se rodio, moji roditelji su živjeli u štali. U jednoj prostoriji bile su životinje i samo nas je jedan zid dijelio od njih. Bilo je jako teških trenutaka, pa i skupljanja boca. Koliko samo Hrvata danas skuplja boce? Nije to sramota, ali to nikad nisam rekao. Takve stvari volim zadržati za sebe - rekao je Erlić u HRT-ovoj emisiji Knjaz kod Vatrenih.

Martin je govorio i da mu nikad nije bio problem raditi s obitelji.  - Nemam se čega sramiti, ja isto to radim. Kad god mogu pomoći, pomognem – kazao je jednom prilikom mladi vatreni koji je često govorio o radu u polju, a imali smo prilike vidjeti i snimku kako radi samo nekoliko dana nakon važne utakmice.

VEZANI ČLANCI

Inače, stoper je u Italiji uzeo veliki stan kako bi mu mogla dolaziti mnogobrojna rodbina, a najbliži članovi često ga posjećuju. 

Što se ljubavnog statusa zgodnog stopera tiče, ne zna se puno. No, nedavno je sam pokrenuo glasine. Naime, na proslavi svog 26. rođendana fotografirao se s djevojkom za koju mnogi naslućuju da je njegova partnerica. On se ovoj temi nije oglasio, a tada je pozirao zagrljen s Zadrankom Nikolinom Perković. Uz Nikolininu objavu dodao je emotikon srca. Ona mu je ovom objavom čestitala rođendan. Osim toga, oboje su prije tjedan dana objavljivali i fotografije sa skijanja u Italiji gdje su bili u isto vrijeme.

Na društvenim mrežama ima više od 60.000 pratitelja, a fotografije koje objavljuje uglavnom su one s terena. Tu se nađu i neke obiteljske, kao i one s putovanja, a na Instagramu što se ljubavi tiče je ostao samozatajan te nije dijelio nove fotografije s djevojkom.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije