barbara kolar

Već sam u šetnji sa psom, od operacije imam samo tri rupice

barbara kolar
Foto: Pixsell
28.11.2013.
u 19:39

U prvom intervjuu koji je dala medijima nakon izlaska iz bolnice, voditeljica je otkrila kako se oporavlja.

Barbara Kolar uspješno se oporavlja od operacije slijepog crijeva, a u prvom intervjuu koji je dala medijima nakon izlaska iz bolnice otkrila je kako se osjeća.

– Još sam malo krepana jer šest dana nisam osjetila svjež zrak. Čim sam izašla iz bolnice, otišla sam u šetnju sa svojim psom i vani mi je tako lijepo, friško i “kisikasto” da sam uvjerena da ću čim dođem kući zaspati kao klada – kazala nam je odlično raspoložena i optimistična voditeljica Barbara Kolar po izlasku iz Kliničkog bolničkog centra Zagreb.

Što nam je sve otkrila Barbara, pročitajte ekskluzivno u tiskanom izdanju Večernjeg lista od petka

>>'Barbara se oporavlja od operacije, sad joj treba mir'

Ključne riječi

Komentara 2

AL
Alkana
20:43 28.11.2013.

Joj, stvarno, ne mogu dočekati sutrašnji dan da pročitam što je Barica rekla... Baš smo jadni!

RE
retrovizor
18:20 29.11.2013.

To je jako bitno...fakat smo jadni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije