Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jubilarna brojka

Veliko slavlje u obitelji Simone Mijoković! Objavila predivne vijesti, nije skrivala koliko je sretna

Foto: Pixsell/Slavko Midzor
1/10
11.06.2024.
u 09:58

Simona Mijoković na društvenoj mreži objavila je predivnu vijest – proslavila svoj jubilarni 40. rođendan!

Majka petero djece i nekadašnja manekenka koja je definitivno bila pravi sinonim za showbiznis – Simona Mijoković, nekadašnja Gotovac, aktivna je samo na društvenoj mreži Facebook, a ondje ponekad podijeli i neki detalj iz privatnog života. Tako je u ponedjeljak objavila predivnu fotografiju koja je oduševila mnoge. Dobila je pohvale na račun svojeg mladolikog izgleda dok je na torti puhala svjećice s brojevima četiri i nula, odnosno 40. 

"O Bože, ja ti se klanjam, Ti mudrosti koja si me začela, Ti volja koja si me htjela. Hvala Ti za sve što si do sada Učinio, hvala Ti za sve što ćeš u ovoj 40. godini Učiniti, sve moje je u Tebi i za Tebe", napisala je lijepa Simona povodom svog jubilarnog rođendana. 

Podsjetimo, početkom ožujka ove godine Simona Mijoković Večernjem listu dala je veliki intervju u kojemu je iskreno i bez zadrške govorila o svojem životu i putu koji je prošla. Osim toga, progovorila je i o novostima iz privatnog života, kao i o najstarijoj kćeri koju je dobila s bivšim suprugom Antom Gotovcem. – Moja Gabriela je sada u potrazi za poslom, škola joj je glavna obaveza, a dok se školuje, paralelno će i raditi. Pomaže mi, ali ona je sada već odrasla djevojka, u travnju će navršiti osamnaest godina – rekla nam je Simona.

 

1/18

 

VEZANI ČLANCI:

 

Foto: Facebook

 

– Bog je svima nama dao slobodu izbora. Moja kći Gabriela trenutačno je u kušnji vjere, a ja sam joj dala slobodu i molim za nju. Mene nitko nikada nije vukao za rukav i govorio mi da trebam ići Isusu. Moj bivši suprug Ante posvjedočio mi je svoje iskustvo i moje srce je to čulo. Tada sam i sama žudjela za promjenom života i shvatila da je Bog živ te da će iscijeliti moje rane – nastavila je o vjeri i načinu na koji odgaja kći, pa progovorila o tome što Gabriela misli o njezinoj prošlosti: – Apsolutno je svjesna. Gabrijela je bila na svim mojim svjedočanstvima, a moja ostala djeca jako su mala i još su zbilja djeca pa ne razumiju neke stvari. Moj suprug Stanislav djeci je znao pustiti pjesmu i spot “Lova” i objasniti im da sam to bila ja prije nego što sam upoznala Gospodina. Djeca su rekla da me ne prepoznaju zato što nisam bila nasmijana i sretna, a i da sam im sada ljepša. Rekla sam im da ću im, kada odrastu, ispričati svoju priču i put koji sam prošla i da je Isus njihovu mamu spasio – otvorila se te zaključila da je najstarija kći jako ponosna na nju i put koji je prošla.

Inače, Simona se 2016. udala za Stanislava Mijokovića s kojim živi u Linzu, a oni imaju četvero zajedničke djece. Simona je 2022. u tajnosti rodila sina Michaela, a otprije su imali sina Joshuu te kćeri Amaliju i Zvjezdanu.

 

VIDEO: U Zagrebu otkrili bistu Johnnyja Štulića, izradio ju je bubnjar Boris Leiner

 

Komentara 4

NE
nemanatrag
11:15 11.06.2024.

Ko je ova!?

ME
MediciKM
13:10 11.06.2024.

Bravo Simona. Sretan rođendan.

KE
keka56
12:38 11.06.2024.

Bog je pogledao Simonu i proslavio se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije