Veliki planovi

Vesna Pisarović: Ne odbijam te stvari, ali ja sam staromodna i stara duša

Foto: Duško jaramaz/Pixsell
1/5
12.08.2021.
u 21:55

Nakon 15 godina Vesna se odlučila vratiti pop glazbi i kako kaže taj povratak najbolja joj je odluka.

Zadnje desetljeće Vesna Pisarović više se posvetila jazz glazbi, ali njezina pop karijera i pjesme poput "Jutro donosi kraj", "Sasvim sigurna", "Da sutra umrem", "Dolje na koljena" i brojne druge i dalje ima vjernu publiku i svaki njezin koncert na kojem izvodi svoje stare hitove je uvije rasprodan. Nakon 15 godina Vesna se odlučila vratiti pop glazbi i kako kaže taj povratak najbolja joj je odluka.

- Nakon pauze je još i bolje. Ja bih rekla da u tome ima i nostalgije. 15 godina me nije bilo, a i činjenica je da me nema i osoba sam koja javno nije eksponirana. Ma ni na Facebooku ni na Instagramu. Generacija koja me slušala, a bili su jako mali, oni su sad odrasli krasni ljudi i to je publika koja dolazi na koncerte. Tako da je to jedan splet okolnosti i ja sam sretna u tome. Dreams come true. - rekla je u razgovoru za IN Magazin nakon koncerta pred trogirskom publikom koja je cijeli koncert otpjevala skupa s Vesnom. Za sebe kaže da je staromodna i stara duša i zbog toga nije baš prigrlila društvene mreže.

- Naprosto sam takav tip da ja to ne razumijem i ne mogu. Imam hvala Bogu suradnicu koja mi pomaže u tome i ona to radi i vodi i obavještava me o svemu, ali naprosto sam ja staromodna, ja sam stara duša, haha. Ne odbijam te stvari nego ako mi dođe u jednom trenutku da to želim i da iskreno osjećam nešto reći putem toga ja ću reći - kaže Vesna. Priprema novi album i kaže kako odabiru pjesama pristupa ozbiljno i polako i želi da glazba bude zrela kako bi je s ponosom mogla predstaviti svojoj publici.

VIDEO Pogledajte atmosferu na vjenčanju kćeri Siniše Vuce

Ključne riječi

Komentara 3

PI
Pišmevrit
22:25 12.08.2021.

Vis kaj znaci udati se za pupija juniora, svaki drugi dan clanak u vecernjem ma koliko netalentirana bila, odmah dobijes solo na izboru za pjesmu evrovizije. Ma milina, Hrvatska je Eldorado za takve

ZA
zagabria5
23:10 12.08.2021.

Zašto kod nas uvijek mora biti iščašeno. Prvo imaju neku sitnu karijeru onda ne rade ništa jedno 10-15 godina i onda se počnu skidati ili tobože pod stare dane grade karijeru. Zar ne kože kod nas normalno kao i svugdje drugdje. Kada si zvijezda iskoristi, poslije radi nešto drugo.

KA
kažemja
23:15 12.08.2021.

Vesna ima odličan glas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije