NA ŠPANCIRFESTU

VIDEO Baby Lasagna raspametio publiku: Pjevao nove pjesme pred više od 25 tisuća ljudi

Baby Lasagna
Foto: Dario Topić
1/12
27.08.2024.
u 22:04

Zbog iznimnog interesa publike, Turistička zajednica grada Varaždina uputila je apel roditeljima povodom večerašnjeg nastupa Baby Lasagne

Sa sat vremena nove glazbe Baby Lasagna je iznenadio i oduševio posjetitelje svih generacija, njih više od 25 tisuća koji su doslovno napunili svaki kutak oko pozornice u Varaždinu. Marko Purišić, headliner ovogodišnjeg Špancirfesta, najavio je za jesen svoj debitantski album “Demons & Mosquitos“ pa su posjetitelji varaždinskog koncerta među prvima uživo čuli neke od njegovih novih pjesama. Predstavio je novu pjesmu "Stress", a publiku je raspametila i "Biggie Boom". 

Zbog iznimnog interesa publike, Turistička zajednica grada Varaždina uputila je apel roditeljima povodom večerašnjeg nastupa Baby Lasagne na Špancirfestu: "S obzirom na veliki interes za večerašnji koncert Baby Lasagne na PAN pozornici Stari grad na 26. Špancirfestu, što je već pokazala jutrošnja promocija slikovnice 'Baby Lasagna i mačak Stipe - Veliko prijateljstvo', a unatoč svim organizacijskim, logističkim i sigurnosnim mjerama koje smo kao organizatori poduzeli, dobronamjerno savjetujemo da razmislite o dolasku na koncert s djecom mlađom od šest godina odnosno ako dolazite, molimo vas da vodite pojačanu brigu o njima".

Pjesma "Rim Tim Tagi Dim" dobila je, očekivano, najjaču reakciju. 

Svi koji su propustili večerašnju zabavu, na Markov koncert mogu doći već u nedjelju kada nastupa na Danima piva u Karlovcu. Lasagna i njegov bend već sljedeći tjedan putuju u Poljsku. Jesen će biti u znaku rasprodanih koncerata na europskoj turneji, a čak tri večeri publika će moći uživati u spektaklu na zagrebačkoj Šalati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije