NA TIK TOKU

VIDEO Britanac pokazao zašto se doselio u Hrvatsku: Otkrio i koja mu je najgluplja greška koju je učinio otkad tu živi

Foto: Tik Tok
1/6
25.08.2024.
u 18:00

"I, zašto si se preselio u Hrvatsku?" napisao je influencer uz videu u kojem je pokazao kristalno more i divlju plažu u Dalmaciji. Tugs Ward inače često objavljuje svoja iskustva iz Hrvatske

Engleski influencer i fotograf sa splitskom adresom, Tugs Ward, već nekoliko godina na TikToku, pod opisom "English ‘P*ČKA‘ living in Croatia", objavljuje videe u kojima opisuje svoje iskustvo života u Splitu. Britanac je tako ovaj put pokazao razlog zbog kojeg se doselio u Hrvatsku. 

@tugs_ward So why did you move to Croatia? #croatia #hrvatska #croatiantiktok #dalmatia #croatia🇭🇷 ♬ original sound - Croatia

 

"I, zašto si se preselio u Hrvatsku?" napisao je influencer uz videu u kojem je pokazao kristalno more i divlju plažu u Dalmaciji. Ward inače često objavljuje svoja iskustva iz Hrvatske. Jednom je podijelio smiješnu situaciju koja mu se dogodila kada je htio impresionirati djevojku. 

@tugs_ward My stupidest mistake I made since living in Croatia 😂#croatia #hrvatska #funny #englishincroatia #idiote #stupid ♬ original sound - Tugs Ward

 

"Ovo je moja najgluplja greška koju sam učinio otkad živim u Hrvatskoj. Ne, nisam krivo izgovorio hrvatske riječi, još je gore od toga. Isplanirao sam romantičnu večeru i htio sam kupiti svijeću koja će obasjavati stol za dodatnu dozu romantike", prisjetio se. 

VEZANI ČLANCI:

"Kupio sam svijeću, otišao kući, pripremio večeru pa poslao fotke mojem prijatelju Hrvatu koji me pitao što je to na stolu. Nisam imao pojma da te svijeće nisu za stol, već za groblja", izjavio je te dodao da je postao predmet sprdnje kada su prijatelji počeli dijeliti tu fotku, te da mu donesu lampaš svaki put kad mu dođu u goste. Tugs je jednom prilikom rekao da je odlučio napustiti posao inženjera, te se na puno radno vrijeme posvetiti putovanjima. 

FOTO Evo kako se Jelena Rozga mijenjala tijekom karijere

1/17

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije