Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HIT-OBJAVA

VIDEO Britanci na znakovnom jeziku podržali Baby Lasagnu, društvene mreže oduševljene

Foto: Tik Tok screenshot
1/4
12.05.2024.
u 13:05

Na TikToku je osvanuo video korisnika koji je snimio jednu voditeljicu britanske BBC televizije kako na znakovnom jeziku pjeva i pleše globalni hit 'Rim Tim Tagi Dim'.

Danas u ranim jutarnjim satima stavljeni su zastori na još jedno izdanje Eurovizije. Naš predstavnik Baby Lasagna završio je na visokom drugom mjestu, i na taj način ostvario najbolji plasman Hrvatske od osamostaljenja. Od njega je u konačnom zbiru bolji bio sam predstavnik Švicarske Nemo Mettler.

I ove godine publika diljem Europe i svijeta u velikom je broju pratila natjecanje. Društvene mreže euforično su komentirale svaki novi događaj, a posebnu podršku uživao je upravo naš Marko. Na TikToku je osvanuo video korisnika koji je snimio jednu voditeljicu britanske BBC televizije kako na znakovnom jeziku pjeva i pleše globalni hit 'Rim Tim Tagi Dim'. Uslijedili su brojni komentari oduševljenih fanova.

@thesaltirex On you go sign language lady! 😂 #eurovision #britishsignlanguage #bbc #music #eurovision2024 ♬ original sound - Grant 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿

- "Odradila je izvrstan posao", "Ona je pobjednica Eurovizije", "Znam da je riječ o znakovnom jeziku, ali ovo bi bila izvrsna koreografija", "Održala je svoj osobni koncert. Obožavam je!!" - neke su od reakcija na ovaj simpatični video.

VIDEO: Baby Lasagna: Drago mi je što smo dobro prošli kod publike, oni su ti koji dolaze na koncerte

Podsjetimo, Hrvatska je zahvaljujući glasovima publike skupila 547 bodova (žiri nam je dao 210 bodova, a publika čak 337 ), no Švicarci su nadmašili nakon što su 226 bodova publike pridodali prethodno ostvarenih rekordnih 365 od strane žirija, što na kraju iznosi pobjedničkih 591 bod. 

GALERIJA: Stanković zbog dočeka Baby Lasagne odgodio emisiju: 'Danas momak ima primat'

1/20

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije