otišao iz Hrvatske

VIDEO Dean Dvornik pokazao kako vozi kamion po Americi: 'Slika govori tisuću riječi'

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/12
20.04.2022.
u 12:29

– Uz sliku govorim i ja tako da smo skoro na dvije tisuće riječi. Pozdrav iz Denvera, Colorado – napisao je pokraj snimke

Splitski glazbenik Dean Dvornik (57) na svojem je Facebook profilu podijelio još jedan video u kojem je pokazao kako izgleda njegov posao. Naime, Dean je na ovoj društvenoj mreži nedavno pokazao kakav kamion vozi po Americi, a sada je pokazao da se nalazi u Denveru.

– Slika govori tisuću riječi, a uz sliku govorim i ja tako da smo skoro na dvije tisuće riječi. Pozdrav iz Denvera, Colorado – napisao je pokraj snimke na kojoj pokazuje da vozi kroz ravnicu.

U komentarima su mu njegovi prijatelji poželjeli sreću u vožnji, a neki su krajolik koji se vidi na snimci usporedili sa Slavonijom.

– U Denveru kao u mojoj Slavoniji, sve ravno – jedan je od komentara.

Inače, Dean na svojem Facebook profilu često pokazuje kako živi u Americi u koju je otišao prije pandemije. Nedavno je tako pokazao kako izgleda njegov kamion.

– Evo ovo je kamiončić koji ću sad voziti. To je semi truck... I sada idemo na autocestu – rekao je Dean u videu.

– Kratki video o vožnji semi trucka na putu za Chicago iz države New York. Pozdrav svima! – napisao je u opisu objave.  U komentarima su mu Facebook prijatelji zaželjeli sretan put te podijelili nekoliko fotografija iz Splita. Dodajmo da ovo nije prvi put da Dean živi i radi u Americi. 

– U Ameriku sam otišao 1987., a vratio se 1993. Slučajno se dogodilo da sam ponovo dobio zelenu kartu 2019., malo prije pojavljivanja koronavirusa. Moja je adresa u gradu Addisonu u Illinoisu, nedaleko od Chicaga. Ne da me nije sramota zbog toga što sam vozač, već sam na to i ponosan i sad, kad se vratim, čeka me novi kamion u firmi mojih prijatelja Bošnjaka, braće Livadić. Dok vozim, ne slušam glazbu, prepustim se mislima, a kad je gužva, i oprezu. Glazbu stvaram u slobodno vrijeme jer i tamo imam studio sličan ovome u Splitu – poručio je u jednom intervjuu

VIDEO Tko je Georgina Rodriguez? Ronaldova partnerica imala je oca dilera, a ujak ju je nazvao 'zlom'!

Ključne riječi

Komentara 9

V0
Vlaskoulicanec3.0
14:15 20.04.2022.

Zakaj bi se netko morao sramiti ako je vozač kamiona??? Bolje dobar vozač nego loš pjevač...

Avatar Marko
Marko
13:55 20.04.2022.

zašto uopće lik spominje sramotu i posao vozača?pa koju on školu ima i struku?

Avatar Payback
Payback
13:46 20.04.2022.

Fali vozaca svugdje u Europi..sezona berbe jagoda pocela...sparoga isto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije