PRELIJEPI PRIZORI

VIDEO Fani Stipković pokazala kako sa sinčićem provodi vrijeme: 'Moj novi vozač'

Foto: instagram
1/17
25.09.2024.
u 17:40

Naša poznata sportska novinarka javila se iz Rijada gdje su se ona i obitelj odnedavno preselili zbog poslovnog angažmana njenog supruga Fernanda Hierra.

Naša sportska novinarka sa stranom adresom Fani Stipković (42) često na društvenim mrežama daje do znanja koliko uživa u majčinstvu. Rođena Korčulanka sa svojim suprugom, bivšim nogometašem Fernandom Hierrom, i 11-mjesečnim sinčićem Nicolásom Valentinom odnedavno je iz poslovnih razloga preselila u glavni grad Saudijske Arabije - Rijad. 

Od tamo se prvi put javila prije tjedan dana na Instagramu, sa stadiona Al-Nassra u kojem njen muž obnaša ulogu sportskog direktora, a sada je podijelila i kako u novom gradu provodi zajedničke trenutke sa sinom. Fani je objavila video sebe i Nicolása u šetnji ulicom, odnosno ona hoda dok se njezin mezimac vozi u dječjem, crvenom auotomobilu marke Porsche. - Moj novi vozač i tjelohranitelj - napisala je novinarka u opisu objave koju možete pogledati OVDJE

GALERIJA: Fani Stipković prvi put s obitelji došla na ljetovanje u Hrvatsku! Pokazala kako uživa i oduševila linijom

1/22

Ovaj video posebno se svidio pratiteljima novopečene majke, koji su nju i sinčića obasipali komplimentima: - "Savršeni", "Prelijepi", "Koliki je već...", "Ali kako lijep vozač i tjelohranitelj", "Obožavam ga!! Želim se voziti s njim", "Ne mogu!! On je tako sladak. Sviđa mi se i auto" - pisali su. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Fani je dio proteklog ljeta provela i na hrvatskoj obali. Stipković je na društvenim mrežama objavila video u kojem pokazuje kako sa sinom uživa na moru. "Prvi put doma", napisala je pored te otkrila da se nalazi na Korčuli u društvu obitelji. Fani je uz to pokazala i svoju odličnu figuru te dobila brojne komplimente. "Prelijepa mama", pisali su. Video možete pogledati OVDJE. 

Nedavno je otkrila i koje je značenje imena njenog sina. "Valentín, jer ga je osmislio svetac, i Nicolás, jer je to bilo otkrivenje", ispričala je za španjolski magazin Hola! te otkrila koliko joj majčinstvo godi. "Kažu da smisao života ne shvatiš dok ne izraste u tebi... Pa istina je. Biti mama te mijenja. U kratko vrijeme učiš se strpljenju, suosjećanju, mijenjaju se prioriteti stvari... Zaista uživam u svakoj sekundi sa svojom bebom. Kad ga vidim i kad mi se nasmiješi, osjećam se kao da me razoruža, kao da skida s mene sve te ljuske koje si navlačio godinama, kao da ti je ego razvodnjen... Živim stanje čiste ljubavi", priznala je.

GALERIJA: Znate li kako dosta izgleda majka Marka Grubnića bez trunke Photoshopa?

1/14

Fani često preko ljeta dolazi kući gdje se druži s obitelji i prijateljima,a prošle godine su je tijekom trudnoće uhvatili i fotoreporteri Pixsella. Ona se sa suprugom i sinom preselila iz Guadalajare u Saudijsku Arabiju. Njen muž, Fernando Hierro bivši je nogometaš i bio je menadžer meksičkog kluba Deportivo Guadalajara, a postao je sportski direktor kluba Al Nassr. Upravo za taj klub igra Cristiano Ronaldo. Mediji pišu da su Fani i Hierru, koji su preselili u Rijad, susjedi Georgina Rodriguez i Ronaldo.

Novinarka je godinama živjela i radila u Španjolskoj, gdje je i upoznala svog partnera. O svom ljubavnom životu ne govori često, ali je za španjolski Vanitatis ispričala kako su se upoznali. – Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se – ispričala je u ovom razgovoru Fani koja svog partnera opisuje kao kompletnu, skromnu, dobru i jednostavnu osobu velikog srca.

VIDEO: Ella Dvornik progovorila o razvodu: 'Traje već tri godine i kako mi se čini - samo je nebo granica'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije