POSVETILA SE MAJČINSTVU

VIDEO Gorke suze Lane Jurčević nikog nisu ostavile ravnodušnim: Doživjela slom, a otkrila i zašto

Foto: Instagram
1/10
29.09.2024.
u 10:34

Lana Jurčević objavila je emotivan video u kojem plače, a otkrila je i razlog

Glazbenica Lana Jurčević prošle je godine rodila kćerkicu neobičnog imena Maylu Lily pa je sve vrijeme posvetila upravo majčinstvu, a karijeru je trenutno zanemarila, odnosno stavila u drugi plan. Jurčević i dalje rado objavljuje detalje iz svog života na društvenim mrežama, a njezine obožavatelje posebno vesele objave s njezinim partnerom Filipom Kratofilom i kćerkicom... Iako Lana uživa u obiteljskom životu, ipak je pokazala dio slabosti i otkrila kako joj neizmjerno nedostaje glazbena karijera i snimanje novih pjesama. Na društvenoj mreži Instagram objavila je video kako plače. 

- Danas sam imala totalni meltdown (slom) kad je ovo došlo na radiju - napisala je uz snimku na kojoj se vidi da joj teku suze dok na radiju svira njezina stara pjesma "Prava ljubav", a koju je otpjevala u duetu s glazbenikom Lukom Nižetićem. - Fali mi mjuza jako, al jednostavno.... Maki me sad treba više. A vi me nemojte zaboraviti - dodala je uplakana pjevačica. Otkrila je i to da se glazbi planira vratiti. - Maki i ja plačemo u duetu. Gledat ćeš ti mamu svoju još da radi ono što joj srce najviše voli. Nešto je u zraku, non stop me tagate u zadnje vrijeme na pjesme i non stop se pjesme vrte, hvala i radijima. Hvala svima na preslatkim porukicama na storyjima, sve ih čitam - dodala je Jurčević 

Obožavatelji su joj zatim i odgovorili emotivnim porukama. - "Tako se meni plače kad shvatim da sam jučer imala 23 godine, a danas 37, kako? A ovakve pjesme me samo vraćaju u mladost", "Ova pjesma je obilježila sve moje bivše ljubavi i kako ju je divno čuti kad se pojavi na radiju", "Mene ova pjesma uvijek natjera na suze. Draga Lana, mi, tvoja publika ćemo te čekati koliko god treba. Imaš najljepši i najvažniji posao na svijetu, jedan preslatki cvijet zalijevati ljubavlju, pažnjom, toplinom da raste i izraste bez granica", "Ovo je pjesma mog djetinjstva, volim te Lana", samo su neke od brojnih poruka koje je pjevačica dobila. 

FOTO Lana Jurčević iskreno o svom partneru: 'Nijedan odnos nije idiličan'

1/17

VEZANI ČLANCI:

FOTO Kate Middleton neočekivano objavila novi video i otkrila je li izliječena: 'Život kakav sam poznavala...'

1/20

Podsjetimo, pjevačica je nedavno na društvenoj mreži nahvalila svog partnera s kojim ima kćerkicu - Filipa Kratofila. - I nakon sedam godina me i dalje časti komplimentima. Čovjek koji me voli i kad sam raščupana, mrzovoljna, nikakva, u istim, podrapanim dronjcima danima… Nijedan odnos nije idiličan i nije ravna crta, ali ono što je oduvijek do sada bilo ‘ravna crta’ i nepromjenjivo, to je da me voli kako svatko zaslužuje biti voljen, i kad ide i kad ne ide. Volim vas i volim te. Hvala ti Mićo - napisala je Lana. A osim toga, lani je u razgovoru za Večernji list kazala kako je Filip poseban po svemu. - On je netko tko mi je u svemu velika podrška i netko tko se tuđim uspjesima nesebično veseli. To se ne viđa često. Za mene je on sve samo ne tipičan - kazala nam je Jurčević. 

VIDEO U 89. godini preminula je glumica Maggie Smith

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Zavratnica
Zavratnica
11:48 29.09.2024.

Ovakvi članci su bolji protiv zatvora od Donata MG.

Avatar Marko
Marko
11:22 29.09.2024.

Rekli joj da nema pojma o pjevanju?

Avatar Asterix
Asterix
11:23 29.09.2024.

Ima li naziv za ovu dijagnozu? Pustiš suzu, odmah pališ kameru pa na internet...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije