NA DODJELI NAGRADE

VIDEO Slavni glumac pojavio se u javnosti i šokirao fanove: 'Srce mi se slama...'

29th Annual Critics Choice Awards announce their 2024 winners
Foto: Aude Guerrucci/REUTERS
1/14
23.09.2024.
u 22:00

Legendarnom glumcu na Disneyjevom događaju pripala je čast postati legendom jedne od najvećih američkih kompanija, a prema protokolu ceremonije od njega se tražilo da u cementu ostavi svoj potpis i otisak dlanova.

Legendarni holivudski glumac Harrison Ford (82) sredinom kolovoza prisustvovao je Disneyjevom D23 Expou kako bi primio nagradu Disneyjeve legende zahvaljujući svojim sad već kultnim ulogama Han Sola u serijalu 'Ratovi zvijezda' te Indiane Jonesa u jednako popularnoj franšizi nazvanoj po naslovnom junaku.

Protokol ceremonije od Forda je zahtijevao da ostavi otiske svojih ruku u cementu. Prije nego što je to učinio glumac se trebao i potpisati, a način na koji je to učinio zabrinuo je njegove mnogobrojne obožavatelje. Naime, 82-godišnjak je olovku držao u desnoj ruci, no prilikom potpisa poslužio se i lijevom rukom kojom je pridržao svoju jaču desnu. Na kraju je uz pomoć dvojice asistenata i prisutnost Disneyjeve maskote Mickeyja ipak sve prošlo u najboljem redu. Video Harrisonovog odlaska u vječnost možete pogledati na poveznici ispod.

Kao što smo već spomenuli, pored brojnih komplimenata obožavatelji su izrazili svoju zabrinutost u komentarima na objavu: - "On ne izgleda dobro...", "Čestitke za njega, no srce mi se slama gledati ga tako slabog", "Uvijek kad se pojavi u javnosti djeluje kao da mu je neugodno", "Izgleda kao da bi radije bio u avionskoj nesreći", "Teško mi je gledati kako moj omiljeni glumac stari" - primjetili su fanovi.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Ford je na prošlogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu promovirao novi film iz franšize Indiana Jones naziva 'Dial of Destiny'. Svima je u pamćenju ostao trenutak s konferencije za medije kada je 80-godišnjaku jedan novinarka rekla: - Mislim da si još uvijek jako zgodan i svi smo bili oduševljeni scenom u kojoj si skinuo majicu, još uvijek imaš to u sebi. Ova izjava je izazvala smijeh kod ostalih koji su bili prisutni na konferenciji za medije, a novinarka ga je još pitala i kako mu to uspijeva i može li jahati konje.

Video snimka s ovim pitanjem uskoro je postala viralna na društvenim mrežama, a svi komentiraju reakciju slavnog glumca. Na snimci se vidi kako mu je neugodno zbog izjave novinarke i počeo je raditi šaljive grimase, ali je i odgovorio na pitanje koje mu je postavila.  - Blagoslovljen sam ovim tijelom. Hvala što ste primijetili i da, mogu jahati konje ako mi to dopuste - kazao je glumac. Na filmskom festivalu u Cannesu uručena mu je i Zlatna palma za životno djelo i bio je dirnut dok su se na ekranu prikazivala sva njegova glumačka ostvarenja.

GALERIJA: Znate li kako doista izgleda majka Marka Grubnića bez trunke Photoshopa?

29th Annual Critics Choice Awards announce their 2024 winners
1/14

- Doista sam dirnut. Kažu da vam se neposredno prije smrti život odvrti pred očima, a ja sam upravo to vidio. Velik dio mojeg života, no ipak ne cijeli moj život. Na tome mogu zahvaliti prije svega svojoj supruzi, koja je uvijek podupirala moju strast i snove - rekao je Ford kada mu je uručena Zlatna palma. 

U njegovoj pratnji na festivalu je bila i njegova supruga Calista Flockhart s kojom ima sina Liama, a iz prethodna dva braka glumac ima i Benjamina, Willarda, Malcolma i Georgije.

VIDEO: Ella Dvornik progovorila o razvodu: 'Traje već tri godine i kako mi se čini - samo je nebo granica'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
00:13 24.09.2024.

Čista biologija. On ne izgleda dobro za čovjeka od 52 godine, ali izgleda dobro za čovjeka od 102 godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije