Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGLEDA NEVJEROJATNO

VIDEO Holivudska diva u 62. godini pokazala nevjerojatnu liniju, pogledajte komentare fanova

Foto: PA/Pixsell
1/11
04.05.2024.
u 19:00

Demi na snimku objavljenom na Instagramu trčkara po pješčanoj plaži dok na sebi nosi samo bikini s uzorkom leoparda. U poziranju su joj se pridružili ostali članovi obitelji.

Američka glumačka ikona Demi Moore (61) i u zrelijim godinama voli se pred svojim fanovima suptilno pohvaliti besprijekornim izgledom. Tako je i sada na društvenim mrežama objavila video s obiteljskog putovanja u Meksiku, na kojem je pažnju ukralo njezino vitko tijelo.

Demi na snimku objavljenom na Instagramu trčkara po pješčanoj plaži dok na sebi nosi samo bikini s uzorkom leoparda. U poziranju su joj se pridružili ostali članovi obitelji, njezine tri kćeri koje ima iz braka s glumcem Bruceom Willisom - 35-godišnja Rumer, 32-godišnja Scout i 30-godišnja Tallulah - te obiteljski prijatelji Patrick Hilgårt i Eric Buterbaug. - Obiteljska zabava na suncu! - napisala je glumica pored videa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

S oduševljenim reakcijama ispod videa javili su se njezini fanovi: - "Možemo li pričati o tome kako ova nevjerojatna majka ima bolju građu sa 61 godinom nego većina 20-godišnjakinja", "Gospođice Moore, vi ste inspiracija", "Obožavam ovu obitelj", "Obožavam ovu pozitivnu tjelesnu sliku. Svi su predivni i ne boje se pokazati svoja tijela", "Ovo je jedna od najljepših stvari koje sam vidjela, volim vas cure", "Želim ovakav trbuh kad budem imala 61" - komentirari su na račun izgleda 61-godišnje Moore.

Zvijezda filmova 'Duh' i 'Striptiz' prošle je godine postala baka nakon što je njezina najstarija kćer Rumer rodila djevojčicu Louettu Isley Thomas. Zbog toga što usprkos godinama održava mladolik izgled, u javnosti se već neko vrijeme nagađa da se seks ikona 90-ih podvrgnula estetskim zahvatima, odnosno da koristi filere i botoks. 

VEZANI ČLANCI:

S glumcem Bruceom Willisom provela je u braku čak 13 godina, nakon čega su se 2000. rastali i ostali u dobrom odnosu, a Demi se danas odlično slaže s Bruceovom novom suprugom Emmom Heming. U posljednje vrijeme sve su bliži, budući da je 69-godišnjem glumcu u proljeće prošle godine dijagnosticirana afazija. U početku se čak šuškalo da se Moore uselila s Willisom i njegovom suprugom i djecom kako bi im pomogla brinuti se o njemu. No, odmah su te glasine demantirale i Moore i Willisova supruga Emma.

- Hajdemo stati na kraj tim glasinama. To je stvarno glupo. Molim vas, prestanite – napisala je Emma na Instagramu uz fotografiju jednog medijskog naslova.

GALERIJA: Demi Moore otkrila nove detalje o stanju Brucea Willisa: 'Važno je biti uz njega'
1/16

Podsjetimo, mladu Demi život nije mazio, a obožavatelji su detalje mogli pročitati i u njezinoj ''Inside out''. Rođena je 11. studenog 1962. godine u Roswellu u Novom Meksiku kao Demetria Guynes. Kada ju je rodila, njezina majka Virginia imala je tek 19 godina, a biološki otac Charles Harmon napustio ih je i prije njezina rođenja, a njezina majka ubrzo se udala za njezinog očuha Dannyja Guynesa koji je dodatno poljuljao obiteljske odnose.

Naime, njezina majka imala je problema s alkoholom, a sve više je počela piti upravo uz svog drugog supruga što je dovelo do zlostavljanja i loših odnosa, ali i čestih selidba sve dok se nisu skratili u Los Angelesu. Demi je često alkoholizirana majka Virginia  vodila u razne klubove da bi privukla pažnju muškaraca, a jednom prilikom se vratila sama u stan gdje je naišla na nepoznatog koji muškarca koji ju je silovao.

Prvu ulogu dobila je 1981. u filmu 'Choices', a godinu dana kasnije dobila je glavnu ulogu u hororu 'Parasite'. Svjetsku slavu i prekretnicu u karijeri donijela joj je uloga u filmu 'Duh' s Patrickom Swayzejem i Whoopi Goldberg koji je doživio golemi uspjeh, a nakon njega, uloge su se samo nizale pa je glumila u filmovima poput 'Malo dobrih ljudi', 'Razotkrivanje', 'Nemoralna ponuda', 'Striptiz', 'G.I. Jane' i brojni drugi.

I prije velikog uspjeha, kada je imala samo 17, udala se za prvog supruga, dvanaest godina starijeg Freddyja Moorea čije prezime nosi i danas. Njihov brak potrajao je do 1985. godine, a utjehu je pronašla u kolegi Emiliju Estevezu s kojim je bila u vezi tri godine. Iako su ljubav trebali okruniti brakom, Demi je vjenčanje otkazala. Uz Moorea i Willisa, Demi iza sebe ima još jedan propali brak s glumcem Ashtonom Kucherom. Tijekom tog perioda Demi je počela upadati u depresiju, a brak je okončan zbog Kucherove navodne nevjere.

Glumica je nedavno potvrdila vezu s 13 godina mlađim švicarskim chefom i vlasnikom restorana Danielom Hummom, a vezu je nedavno službeno potvrdila objavivši zajedničku fotografiju na Instagramu. 

VIDEO: U 77. godini preminuo američki glumac i sportaš O. J. Simpson

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije