U povjerenju by Neven Ciganović

VIDEO Ivana Kekin: Od Kolinde Grabar Kitarović nisam imala velika očekivanja i opet me razočarala

Foto: Antonio Tatar
1/4
11.10.2024.
u 20:00

Saborska zastupnica Ivana Kekin koja je i službeno predsjednička kandidatkinja političke platforme "Možemo!" bila je gošća Nevena Ciganovića

U najnovijoj epizodi emisije "U povjerenju by Neven Ciganović" gošća je bila psihijatrica i saborska zastupnica Ivana Kekin i koja je i službeno je predsjednička kandidatkinja političke platforme Možemo. Britka političarka odgovarala je na sva pitanja, od onih vezanih za politički program do privatnih pitanja, ali i onih iz liječničke struke. Objasnila je kako vidi ulogu influencera u predsjedničkoj kampanji, prisjetili su se i zgode kada su joj, nakon jednog referenduma, neistomišljenici ulazna vrata zasuli jajima. Iskreno je ispričala i kako je upoznala supruga Milu Kekina te kazala kako joj nije bio problem pristupiti mu, a odala je i koliko joj znači podrška obitelji, posebno trenutačno kada joj dan uistinu traje od rane zore do kasno u noć.

GALERIJA Kako se Martina Tomčić mijenjala tijekom godina

1/54


Govorila je i o važnosti destigmatizacije psihičkih bolesnika, a Neven ju je pitao i da objasni kako se odnosila prema pacijentima koji bi joj po prvi puta došli u ordinaciju. Stavio je naglasak na depresivne i one koje guši trenutačna ekonomska situacija.
Voditelj ju je pitao i što misli o Kolindi Grabar Kitarović u ulozi predsjednice, na što je Kekin bila dosta oštra i kazala kako od nje nije imala velika očekivanja, ali ju je svejedno razočarala do te mjere da je povremeno osjećala i susramlje.
Pričala je kako bi se ponašala ako se obistini želja da postane predsjednica.


Cijeli VIDEO, snimljen prije desetak dana, možete pogledati na linku:

Komentara 11

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
20:06 11.10.2024.

Zavist je ružna osobina.

BJ
bjmaro
20:20 11.10.2024.

Ne znam,zbunjen sam. Bulj ili Kekin pitanje je sada,odlučit će kocka

Avatar Marko
Marko
20:37 11.10.2024.

Kako te može razočarati nešto od čega nemaš očekivanja?Oksimoron...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije