Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
shrvani glazbenik

VIDEO Kristijan Rahimovski objavio dirljivu snimku s preminulim ocem, Aki ga tješi: 'Bit će sve ok, stari...'

Zagreb: Održana je komemoracija u čast iznenada preminulom Akiju Rahimovskom
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/5
17.02.2022.
u 16:55

-Volite i ljubite svoje roditelje, bez obzira na sve… Tata i ja.., samo ljubav ništa više… - napisao je Kiki u opisu snimke na kojoj sjedi pored oca Akija koji ga u jednom trenutku tješi.

Pjevač Kristijan Rahimovski (40) i dalje se teško nosi s preranim gubitkom oca Akija Rahimovskog kojeg se često prisjeća na društvenim mrežama. Ovog puta objavio je snimku zajedničkog druženja koja je ganula Kikijeve pratitelje. 

-Volite i ljubite svoje roditelje, bez obzira na sve… Tata i ja.., samo ljubav ništa više…❤️ - napisao je Kiki u opisu snimke na kojoj sjedi pored oca Akija koji ga u jednom trenutku tješi riječima... 'Bit će sve ok, stari' dok u pozadini svira pjesma Parnog Valjka 'Samo da znaš'. 

Ispod objave Kristijanu su se javili i brojni pratitelji koji nisu mogli ostati ravnodušni nakon što su pogledali  ovu dirljivu snimku. "Ostale su ti uspomene i njegove pjesme čuvaj ih, a njega nek anđeli čuvaju", poručio mu je jedan od pratitelja. "Tata uvijek ostaje tata", "Predivna uspomena", nizali su se komentari. 

Kristijan je najstariji sin Akija Rahimovskog, a nakon njegova pogreba na Mirogoju uputio se u Makedoniju gdje je posjetio svoju baku, ali i kuću Toše Proeskog u Kruševu. Tom prilikom osvrnuo se i na mogućnost da naslijedi oca u Parnom Valjku. 

- Nije ni vrijeme ni mjesto za medijska naklapanja i teze koje sad preplavljuju društvene mreže o tome kako ću ja "naslijediti" svoga oca u Parnom Valjku jer moga oca nitko ne može zamijeniti, pa tako ni ja. Ako me itko ikada nekamo pozove da otpjevam pjesmu ili dvije svoga oca, ja ću to uvijek rado i iz dubine ove svoje duše učiniti, ali ne namjeravam graditi svoju karijeru na očevu imenu, ako me razumijete... Ja ću, kad još malo odbolujem svoga oca i prikupim snagu, ući u studio i nastaviti dalje svojim putem, skladajući i pjevajući svoje pjesme, jer to bi i moj otac želio -  poručio je početkom veljače Kiki Rahimovski.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

VIDEO Pogledajte tko je zaslužio nominaciju za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice godine 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije