NASTUP U VRBNIKU

VIDEO Mladenu Grdoviću netko je bacio predmet u glavu dok je pjevao Hajdukovu pjesmu: Mali, vidio sam te

Foto: Facebook
1/9
25.08.2024.
u 09:36

Grdović je odmah reagirao i poručio je toj osobi: "Mali, vidio sam te, nemoj bacati to, znaš".

U Vrbniku na Krku u sklopu manifestacije Dani vina koncert je održao Mladen Grdović koji je svojim brojnim hitovima rasplesao publiku, ali jedna pjesma nije oduševila nekoga u publici te je prema Grdoviću ta osoba bacila predmet. Naime, dok je zadarski pjevač izvodio himnu Hajduka "Bili su bili vrhovi planina" nekome u publici se očito nije svidio ovaj odabir ove pjesme te je nekakvim predmetom pogodio pjevača u glavu. Grdović je odmah reagirao i poručio je toj osobi: "Mali, vidio sam te, nemoj bacati to, znaš".

Ovaj trenutak nastupa netko iz publike je zabilježio kamerom i uskoro se video podijelio i na društvenim mrežama. Mladen Grdović navijač je Hajduka i čak ima tetoviran grb ovog nogometnog kluba i na svojim koncertima često izvodi ovu pjesmu koju je napisao Mijo Medak. Ovu pjesmu su prvi izvodili Dubrovački trubaduri i postala je himna Hajduka 1976. godine. Medak ju je napisao dok je putovao iz rodnih Ploča na utakmicu Hajduka na Starom placu. 

 

 

Mladen Grdović nedavno je  je obradovao svoje brojne obožavatelje novom pjesmom “Sveta zemlja Dalmatina”. Ova pjesma posvećena je njegovom rodnom kraju, Dalmaciji, i predstavlja pravu odu dalmatinskom duhu i načinu života. Pozitivni komentari ne prestaju pristizati, što je dokaz da je pjesma već pronašla svoje mjesto u srcima publike. “Sveta zemlja Dalmatina” nosi prepoznatljiv zvuk Mladena Grdovića, a Mladen je prvi put uživo ovu pjesmi otpjevao ovaj vikend na 27. Dalmatinskoj šansoni u Šibeniku.

GALERIJA Ovo su kandidati osme sezone "Života na vagi" i ukupno imaju 2547,2 kilograma

1/14

Bio je to njegov veliki povratak na jednu od najljepših festivalskih pozornica i to nakon punih deset godina. Glazbu nove pjesme potpisuju jedan od najvećih šibenskih skladatelja Dušan Šarac i Ante Viljac koji je ujedno i autor stihova. Za aranžman pjesme pobrinuo se stalni Mladenov suradnik Toni Eterović.

Grdovićev najnoviji album “Za šaku ljubavi” je više od jedanput bio na prvom mjestu top liste najprodavanijih albuma. Neke od njegovih najpoznatijih hitova s albuma uključuju pjesme kao što su “Vilo moja sva u bilom”, “Ne plači za njom majko”, “Dalmatinca mater rodi”, “Nije meni lako” i “Dica Dalmacije”. Upravo je i neke od njih Mladen otpjevao na velikom koncertu u dvorani “Krešimir Ćosić” u rodnom Zadru, gdje je proslavio 45 godina svoje uspješne karijere.

Ključne riječi

Komentara 13

CV
cvaljo
10:16 25.08.2024.

Jako me rastužuje lokalpatriotizam. Zar nismo bili skupa u domovinskom ratu? Ionako nas nema puno; pa zar ćemo se još dijeliti po regionalnoj/navijačkoj osnovi? Što slijedi? Kvart protiv kvarta, kuća protiv kuće, Hrvat protiv Hrvata... Kad god smo bili skupa nitko nam ništa nije mogao (treća "armija" u Europi), razjedinjeni idemo u propast.

Avatar Stradun
Stradun
11:10 25.08.2024.

Pouka: Neka ne izvodi tu pjesmu posvuda. Samo na Bilim noćima.

Avatar Ričard
Ričard
11:14 25.08.2024.

Mladene svaka čast, di dojdeš širiš kulturu i dobrotu. Torcida Krk je vaik uz tebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije