Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BENNIFER

VIDEO Novi dokaz razvoda slavnog para? U jeku glasina internetom počeo kružiti urnebesni snimak

Foto: TikTok screenshot
1/7
19.05.2024.
u 21:45

- Ne znam zašto su svi iznenađeni, čovjek je doslovno umoran od nje, podijelio je video jedan korisnik Twittera, a objava je potaknula lavinu urnebesnih komentara.

Sve su glasnija naklapanja o još jednom rastanku poznatog holivudskog para - Jennifer Lopez i Bena Afflecka. Popularni 'Bennifer', kako ih fanovi zovu, prije otprilike dvije godine na oduševljenje javnosti obnovili su odnos star više od 20 godina, te su u međuvremenu izgovorili i sudbonosno 'da'. Međutim, sad su se pojavile snažne glasine o novom prekidu.

Kako to obično biva kod ovakvih situacija, društvene mreže ne miruju, a na X-u, poznatijem kao Twitter, viralan je postao jedan video s Tik Toka na kojem možemo vidjeti slavni par u ne baš ugodnoj situaciji. Naime, anonimni obožavatelj je snimio Jennifer i Bena dok se približavaju njihovom osobnom vozilu, pri čemu Affleck na prvi pogled kavalirski otvara vrata svojoj supruzi, da bi ih naposljetku nervozno zatvorio. Cijelu situaciju zaokružio je karakteristično letargičan izraz lica glumca. 

 - Ne znam zašto su svi iznenađeni, čovjek je doslovno umoran od nje - podijelio je snimak jedan korisnik Twittera, a objava je potaknula lavinu urnebesnih komentara: - "Ovom čovjeku je dosta", "Brat je pustio da znak priča umjesto njega", "JLO se rastaje još od mojih srednjoškolskih dana", "Na temelju načina na koji je zatvorio vrata, može se reći da mu je dosta nje" - neka su od dosjetljivih opažanja na video.

GALERIJA: FOTO/VIDEO Totalna ludnica na zagrebačkom Trgu! Fanovi dočekali Baby Lasagnu u apsolutnoj euforiji

1/113

Podsjetimo, kako piše In Touch Weekly, Affleck se odlučio razvesti od pjevačice i glumice. Izvor im je kazao kako je Afflecku dosta, te da je za razvod kriva Jennifer. Obožavatelji su već ranije primijetili da Ben i Jennifer već tjednima nisu provodili vrijeme zajedno.

Glumac nije prisustvovao Met Gali sa svojom suprugom 6. svibnja, unatoč njezinoj važnoj poziciji supredsjedateljice događaja. Benovo službeno opravdanje zašto nije nazočio Met Gali glasilo je da je "zauzet snimanjem filma ‘The Accountant 2‘, međutim izvor In Toucha tvrdi da je odlučio razvesti se od slavne pjevačice.

VEZANI ČLANCI:

 

- Sada je fokusiran na posao i svoju djecu. Ben se već iselio i vjerojatno će prodati njihovu kuću iz snova, za kojom su tragali pune dvije godine. Nikada se neće prestati voljeti, ali ona njega ne može kontrolirati, a on nju ne može promijeniti. Nije bilo šanse da ovo potraje, tvrdi izvor.

Par, koji je već jednom bio u vezi pa su razvrgnuli zaruke 2003., i onda se ponovno spojili gotovo 20 godina kasnije, već je ranije imao problema u odnosu jer su se na različite načine nosili sa slavom. Jennifer se puno bolje nosila s medijskom pozornošću, dok je Ben uvijek od nje bježao. U dokumentarcu "The Greatest Love Story Never Told" pjevačica je također otkrila da se teško nose s pozornošću javnosti i da tu moraju raditi kompromise.

VIDEO: Umag pjeva u jedan glas: Baby Lasagna otpjevao Rim Tim Tagi Dim

 

Komentara 3

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
07:01 20.05.2024.

Ispila mu je žuč.

BI
Binga01
07:08 20.05.2024.

Nije snimak, nego snimka.

Avatar Zgubider..
Zgubider..
08:28 20.05.2024.

Taj video je već ca. dvije godine star...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije